Některé celebrity se rády pochlubí fotkami od moře a předvedou, jak jim to sluší v plavkách. Ovšem Klausová to zvedla ještě o úroveň výš, když zveřejnila snímek z dovolené v Alpách, jak se koupe v jakémsi menším vodopádu - ovšem bez plavek, jen v rouše Evině!

„Nahá žena,“ napsala jen anglicky k momentce, na níž klečí na kameni a rukama si všechny důležité partie na těle důmyslně zakrývá. Koupelí ve vodopádu připomíná tak trochu legendární Esmeraldu, která se ve znělce také koupala nahá, ovšem ani u ní nebylo vlastně nic vidět.

„Cestování, dobrodružství, vzpomínky,“ připsala ještě Kateřina v hashtazích a posléze v instastories prozradila, že ji ta koupel pořádně nakopla. Cítila se prý jako na Titanicu, tedy ve vlnách jí byla asi pořádná zima.

Ovšem hvězdě muzikálové show Tři oříšky pro Popelku a filmové představitelce Adiny Mandlové v Lídě Baarové se asi mrznutí vyplatilo, protože ohlasy sklidila spíše pozitivní. „Boží,“ chválil ji kdosi v komentářích a jiný pán zase ocenil její odvahu: „Dobře Vy. Tomu se říká ‚jít s kůží na trh‘... skvělá fotka!“

Jenže našlo se i pár vtipálků, kteří to krásné blondýnce dali tak trochu sežrat. „Trochu porno,“ rýpl si někdo a další člověk zase žertoval na úkor jejího posedu: „Nebyl jako poblíž záchod?“

VIDEO: Herečka Kateřina Klausová: Na luxus si moc nepotrpím!

Video
Video se připravuje ...

Herečka Kateřina Klausová: Na luxus si moc nepotrpím! Thomas Kruchina, Aleš Brunclík

Fotogalerie
47 fotografií