Z Filipa, který propůjčil hlas například zebře Martymu v animáku Madagaskar, už je ženatý pán. V sobotu se totiž v Panorama Golf Resort v Kácově před zraky zhruba sta hostů odehrála jeho pohádková svatba s Míšou Širokou, kterou televizní diváci mohou znát coby reportérku Top Staru. 

„Kdybych měl vyjmenovat všechny, díky kterým jsme prožili nezapomenutelný den, zabralo by to hodinu. Čekal jsem, že to bude silný zážitek, ale předčilo to vše. Jsem šťastný, dojatý a hlavně ženatý,“ radoval se po veselce Švarc, synovec zpěvačky Marcely Břežinové (58) a dvorní dabér Chrise Rocka (54) či Jamese Franca (41). 

„Teď už jen odpočítáváme hodiny, kdy nasedneme do letadla a vydáme se za oceán na svatební cestu. Čekají nás pouště Utahu a zelená Havaj, kde jsme ještě nikdy nebyli, takže to pro nás bude nové stejně jako manželství,“ prozradila pro Primu novopečená paní Švarcová.

Ke Spojeným státům má dvojice očividně velmi blízko, jelikož právě během dovolené v Americe se Filip, jenž si zahrál (tak trochu sám sebe) v seriálu Dabing Street, loni v březnu vyslovil a požádal krásnou blondýnku o ruku. 

VIDEO:  Nedávno se ženil i Libor Bouček! Ten nyní detailně popsal svou třetí svatbu.

Video
Video se připravuje ...

Libor Bouček detailně popsal svou třetí svatbu! Proč chyběl Gott? Markéta Reinischová

Fotogalerie
21 fotografií