Herečka Michaela Kuklová patří k těm šťastnějším ženám, na kterých se věk nijak závratně nepodepisuje. Představitelka pohádkové Jasněnky vypadá na svůj věk neskutečně mladistvě. Dívčí obličej takřka bez vrásek jí ubírá opravdu hodně let.

Za jejím svěžím vzhledem pohledné dvacítky možná stojí, kromě dobrých genů, i láska. Herečka se netají tím, že je až po uši zamilovaná do nového přítele Josefa, se kterým v létě stihla už i první společnou dovolenou v Chorvatsku.

To, že láska s pokérovaným svalovcem představitelce spanilých princezen opravdu svědčí, dokazuje i ona sama. Na instagram přidala svůdnou fotku z opalovačky v plavkách, na které si nelze nevšimnout jak dokonalé tváře, tak i božského dekoltu.

„Jsme zpátky z dovolené. K téhle fotce mě napadá, jak mě těšilo opálit si křivky pro svého muže a každý večer se pro něj hezky obléknout a namalovat, protože během roku mě často vídá v culíku, džínách, unavenou a přesto mě má takovou rád,“ pochlubila se Míša, jak se pro svého milého snaží být dokonalá.

VIDEO: Míša Kuklová: Jsem na všechno sama, musím se otáčet. Čekám na prince!

Video
Video se připravuje ...

Míša Kuklová: Jsem na všechno sama, musím se otáčet. Čekám na prince! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
50 fotografií