Nic není zadarmo! Bezchybná figura herečky Petry Hřebíčkové ji stála náročné tréninky plážového volejbalu, každodenní mučírnu v posilovně a nespočet dřepů. Dvojnásobná maminka si ráda sama i přidávala hodiny cvičení navíc, aby se zbavila pozůstatků z těhotenství, a ve filmu Přes prsty skutečně působila jako sportovkyně. „Bříško, které se dvakrát hodně natáhlo a pak zase stáhlo, už taky není tak elastické,“ svěřila se žena, která dala život dvěma chlapečkům, Šimonovi (5) a Mikulášovi (2).

Nyní se už ale za své tělo stydět nemusí. V beachvolejbalovém úboru ji na plátně obdivoval nejeden divák. Na premiéře ovšem v elegantní bílo-zelené róbě vynikl vosí pas i ženské křivky, a na jejím širokém úsměvu je znát, že se konečně cítí dobře. „Do třicítky jsem s váhou bojovala, hlídala jsem se, cvičila, ale stejně jsem byla trochu oplácaná. Teď se cítím opravdu neskutečně báječně,“ pochvalovala si herečka.

Není to přitom tak dávno, co si pro Blesk postěžovala, že si během studií na JAMU vyslechla od svých profesorů spoustu nepříjemných slov, díky nimž získala dojem, že kariéru u filmu stejně nikdy neudělá. „Člověku to utkví. Říkali mi, že trochu šilhám nebo že jsem tlustá…“ svěřila se blondýnka, která je nyní považována za jednu z nejhezčích českých hereček. „Chtěli nás jen vyburcovat k tomu, abychom byli použitelný nástroj herectví, ale v mladém věku si každou negativní poznámku moc bereme,“ myslí si s odstupem času.

VIDEO: Titulní píseň k režijnímu debutu Petra Kolečka nazpíval  talentovaný lékař Marcell a Lucie Bílá

Video
Video se připravuje ...

Titulní píseň k režijnímu debutu Petra Kolečka nazpíval talentovaný lékař Marcell a Lucie Bílá Brainzone

Fotogalerie
44 fotografií