Naposledy se Jarda objevil na Grand Opening Party nově zrekonstruované česko - francouzské restaurace a unikátního eventového prostoru Občanská plovárna. Přišel mezi prvními a většinu času trávil na venkovní terase, protože uvnitř podniku by se v obleku uvařil. Ale jen co se na večírku objevil, byl o něj zájem, a to jak ze strany žen, tak i mužů.

Notnou dobu strávil ve společnosti herce Miroslava Donutila (68) a jeho půvabné manželky Zuzany a dalších lidí. I když byl ve velmi dobré náladě, tak rozhovory médiím nedával. "Už jsem toho tolik řekl, že by to bylo zbytečné, a navíc je tady daleko víc zajímavějších lidí, než jsem já," odmítal nabídky se smíchem Jágr.

Velmi vřele se přivítal s Miss World Taťánou Kuchařovou, došlo i na objetí a polibky na tváře, a skvěle se bavil i ve společnosti Sagvana Tofiho (54). Oba pánové zrajou jak víno!

Okolo půlnoci se většina hostů loučila a odcházela domů, ale Jaromír se stále bavil na terase. Loučit se začal až okolo jedné, kdy restaurace už zela prázdnotou a nikdo mu doprovod nedělal.

O Jágrovi je známé, že miluje českou kuchyni, ale učí se jíst i jiné.

Jaký máte vztah k francouzské kuchyni?

Francouzskou kuchyni neustále objevuji, na Plovárně jsem si opravdu skvěle pochutnal na beuf bourgignone, což je vlastně taková sofistikovanější verze guláše.

Jakou kuchyni máte rád?

Myslím, že o mě se už ví, že nejraději mám českou klasiku, kterou jsem tu také ochutnal, určitě si dejte kachnu, je výborná.

Jak se vám líbí rekonstruovaná, znovu otevřená Občanská Plovárna?

Je to tu opravdu krásné, rekonstrukce se moc povedla a výborně tu vaří. Příjemné místo u řeky a v centru Prahy, posezení na terase nejvíc.

VIDEO: Jaromír Jágr: Upřímně promluvil o rozchodu s Veronikou!

Video
Video se připravuje ...

Jaromír Jágr: Upřímně promluvil o rozchodu s Veronikou! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
34 fotografií