Když se společná fotka čtyř vítězů z Česka a Slovenska objevila na sociální síti, někteří zapochybovali, zda jsou mezi nimi ženy. „Hele, není to jeden a ten samý chlapec?“ napsal jeden z diskutujících. Modelingový trend si žádá své a na světových molech nejsou sexbomby žádané. Spíš unisex.

O budoucích modelkách a modelech rozhodla porota složená z odborníků z oblasti módy, kultury a médií, partnerů projektu a zahraničních modelingových agentů. „Jsem ráda, že mohu v roli čestné předsedkyně poroty podpořit nadějné talenty na začátku jejich kariéry, důležitou roli hraje charizma, energie, profesionalita, ale dnes i jejich prezentace na sociálních sítích,“ řekla topmodelka Daniela Peštová.

Vítězové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2019 pro Českou a Slovenskou republiku mají slibně nakročeno k tomu zazářit na domácí i světové modelingové scéně, což potvrzují světové úspěchy výherců z minulých ročníků soutěže. „Jsem přesvědčený, že jsme dnes večer představili nové modelky s potenciálem Denisy Dvořákové, Hany Jiříčkové či Lindy Vojtové nebo Michaely Kociánové. Co se týká mužů, těší mě, že to byl historicky jednoznačně nejsilněji obsazený ročník. Vítězům budu na světovém finále držet palce, aby zabodovali tak jako Josef Utěkal, Martin Burian či Bára Podzimková, Jana Tvrdíková nebo Eva Klímková,“ dodává Saša Jány, ředitel soutěže.

O hudební zážitek se v rámci finále postarali Ondřej Havelka a jeho Melody Makers. Finálovým večerem provázel Jakub Prachař.

VIDEO: Exmilenka Mareše Michaela Kociánová: Rozchod s bohatým Angličanem.

Video
Video se připravuje ...

Exmilenka Mareše Michaela Kociánová: Rozchod s bohatým Angličanem Markéta Reinischová

Fotogalerie
20 fotografií