Jde totiž o nejlepší hovězí z japonského plemene Wagyu obalené ve vločkách z jedlého zlata! A navrch připravené a servírované jedním z nejznámějších šéfkuchařů světa přezdívaným Salt Bae!

Turek Nusret Gökçe (36) se před rokem zapsal do povědomí Čechů nehodou ve své istanbulské restauraci, kdy ohňovou barmanskou show zaplatila těžkými popáleninami česká youtuberka Týnuš Třešničková (23).

Šeredovou ale ani tohle neodradilo a během dovolené v Řecku jeho vyhlášený podnik vyhledala. A zatímco starší synek Louis Thomas (11) labužnicky okusoval marinovaná žebra, Aleně se na grilu dělala jedna z největších lahůdek, co Nusret nabízí – steak zabalený ve zlatých šupinkách.

Kolik to v Řecku koštuje, není známo, ceník nikde online nevisí, v New Yorku si ale Salt Bae za tuhle lahůdku účtuje 400 dolarů, což je v aktuálním kurzu přesně 9300 korun.

VIDEO: Alena Šeredová prozradila, co jí v Česku vydělává: Kšefty ve Špindlu!

Video
délka: 01:52.00

Alena Šeredová prozradila, co jí v Česku vydělává: Kšefty ve Špindlu! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
48 fotografií