Nová pohádka režisérky a scenáristky Jitky Rudolfové (39) přilákala na premiéru do pražského kina Lucerna řadu celebrit. Se starší dcerkou Františkou (7) dorazila například Martha Issová (38) a dcerku Elišku vyvedla také herečka a dabérka Jitka Ježková (41). 

Dále se přišli podívat například herečka Yvetta Blanarovičová (55), moderátorka Ester Kočičková (51), herečka Eliška Balzerová (70) s manželem, dabér Jan Maxián (36), herci Václav Kopta (54) a Jan Antonín Duchoslav (54) a dokonce i ministryně financí Alena Schillerová (55). 

Nechyběli ale ani samotní aktéři pohádky - herci Viktor Preiss (72), Jiří Vyorálek (45) a též herečka Jana Plodková (38), která přinesla na premiéru půvab. Na rozdíl od její ušmudlané postavy v pohádce přišla jako ze škatulky v značkové róbě Red Valentino za 23 167 korun.

Zato její kolega Václav Neužil nepůsobil zrovna reprezentativně. Celou dobu se totiž maskoval čepicí. Ke košili s motýlkem si hezounek z Dejvického divadla narazil na hlavu kulicha s jasný cílem – schovat děsivý účes. Za ten může stále probíhající natáčení snímku o Emilu Zátopkovi, které mu dává pořádně zabrat. Už jen proto, že musí účesem kopírovat právě legendárního sportovce. Přece jen asi nechtěl ukazovat neupravenou plešku s pomalu dorůstající kšticí. Na premiéru vyvedl také svou manželku Lenku Neužil Stárkovou.

VIDEO: Jana Plodková obráží premiéry často! V čem zapůsobila naposledy?

Fotogalerie
63 fotografií