Když v roce 2007 skončila Eva Čerešňáková v soutěži Česká Miss na druhém místě, těžko si dokázala představit, co ji jako modelku bude čekat za více než deset let. Z krásné brunetky, která zabodovala i na Miss Earth, je nyní zkušená manažerka, filantropka a spisovatelka. Ve svém věku toho má za sebou, jak sama říká, možná dvojnásobek toho co její vrstevnice. 

„S nedělními narozeninami přišlo i bilancování, rok to byl náročný, nebudu lhát. Dobíhání únavy ze dvou intenzivních let v Miss, vážná nemoc v rodině a s tím vše související – postupný odchod jednoho z nejmilovanějších lidí, mé babičky, následná pomoc a péče o dědečka,“ vypisovala se na sociálních sítích Čerešňáková. 

Zdraví netrápilo pouze její okolí, ale i ji samotnou. „I mě provázelo několik průběžných zdravotních komplikací, například jsem až zpětně zjistila, že jsem přechodila mononukleózu, poprvé v životě jsem měla angínu nebo se mi i podařilo si rozbít hlavu,“ popisuje těžký rok bývalá modelka. 

Do budoucnosti se ale dívá se vztyčenou hlavou a jejím velkým snem je pomoci v zemích, kde je to skutečně potřeba. „A mé cíle do toho dalšího roku? Vydat další knížku, postavit druhou školu v Bangladéši, pomáhat, kde je potřeba, dělat druhé šťastnými a být šťastná a nepromarnit ani jeden den,“ uzavírá svou zpověď Eva. Tak držíme palce a přejeme všechno nejlepší!

VIDEO: Misska Eva Čerešňáková pomáhala prostřednictvím potravinové sbírky.

Fotogalerie
76 fotografií