V šoku byla moderátorka Lucie Borhyová, když na internetu narazila na reklamu, v níž propaguje výrobek na hubnutí! „Při rozkliknutí se objeví stránka, která vypadá jako článek v lifestylovém časopise, což je další podvod. V tom článku je rozhovor s Lucií, který má vypadat jako autentický,“ popsal pro TN.cz její právník Karel Čelikovský. Borhyová však nikdy žádný rozhovor nedala a o reklamě vůbec nevěděla.

V článku je navíc uvedeno, že Lucie čelila žalobě ze strany Aliance odborníků na výživu. V televizi měla tvrdit, že díky přípravku na hubnutí zhubla neuvěřitelných deset kilogramů a to za pouhý týden. Soud nakonec vyhrála a jako odškodné získala 16 tisíc eur (407 tisíc Kč).

„Lucie je z celé záležitosti velmi rozhořčená. Žádný takový rozhovor nedělala a absolutně se od tohoto distancuje. Jedná se nejen o zjevné parazitování na její pověsti, ale současně takové protiprávní jednání vykazuje znaky spáchání trestného činu, a to nejen vůči Lucii samotné, ale současně i ve vztahu k lidem, kteří si na základě uvedeného rozhovoru výrobek zakoupili,“ vysvětluje její advokát.

Její fanoušci, kteří reklamu viděli, se jí na facebooku a instagramu ptají, zda opravdu výrobek funguje. Lucie se už obrátila na policii. Podvodníci navíc zneužili její fotografie. „Zneužili její fotografie a vytvořili reklamu v podobě falešného rozhovoru, kterou se snaží vylákat z lidí peníze. Je zcela evidentní, že se jedná o podvod, ale už několik dní ji zahlcují zprávami na instagramu a facebooku nejrůznější lidé s dotazy, jestli to opravdu funguje a že si to také objednají, protože Lucii věří,“ dodal Čelikovský.

To však není poprvé, kdy se oblíbená moderátorka stala obětí podvodu. Před dvěma lety se na internetu objevily její fotografie, na nichž je zcela nahá. Samozřejmě se jednalo o fotomontáže, které někdo vyvěsil na sociální sítě.

VIDEO: Borhyová nechala přítele doma a vynechala tanec: Mám strach, aby šaty nezůstaly na parketu!

Video
Video se připravuje ...

Borhyová nechala přítele doma a vynechala tanec: Mám strach, aby šaty nezůstaly na parketu! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
66 fotografií