Doteď navrhovala svatební šaty jen svým zákaznicím a myslela, že na to, aby oblékla ty svoje, už je moc pozdě. Do loňského října! Tehdy jí totiž v den jejích narozenin přítel Petr, kterého zná ze školy, požádal o ruku. Své ano mu módní diva slavných řekla v sobotu odpoledne na terase luxusního hotelu. Nebyla to ale veselka, která je k vidění každý den.

Podle fotoreportérů Blesku byla většina svatebčanů kompletně v černé, kterou sem tam někdo okořenil bílou. Z tmavého dresscodu nijak nevybočila ani její družička Bára Nesvadbová (44), sama nevěsta před svého budoucího manžela ale předstoupila překvapivě v bílém. Přitom v civilu jinou barvu než černou neobléká. „Černou mám ráda odjakživa. Ale do černých svatebních šatů opravdu nepůjdu,“ avizovala už pár měsíců před svým dnem D.

„Ode mě rozhodně nebudou, protože nevěsta by si neměla šít šaty sama. Jsem pověrčivá. Proto si je nechám ušít od holek v mém ateliéru, už jsem se na tom s nimi dohodla,“ prozradila v časopisu Xantypa návrhářka, jejíž dvorními zákaznicemi jsou Tereza Kostková (43), Hanka Zagorová (72) nebo Vendula Pizingerová (47). Té dokonce navrhovala i svatební šaty. A róbu si u ní objednala i hraběnka Sophie, manželka nejmladšího syna britské královny Alžběty II., prince Edwarda.

VIDEO: První svatba až po 50. Návrhářka hvězd Taťána Kovaříková prozradila detaily

Video
Video se připravuje ...

První svatba až po 50. Návrhářka hvězd Taťána Kovaříková prozradila detaily Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
19 fotografií