Pavel Nový se sice rád otočí za každou sukní nebo si zaflirtuje, ale je to prý jen štěkání starého psa, který nekouše. „Prosím vás, já a svůdník, to jsem nikdy nebyl. Ženský mě lovily! Ale ty, co mě chtěly, už umřely a já už se jenom koukám. Vždyť jsem už léta mrtvej na spodek,“ svěřil se Blesku herec a naznačil tak, že má problémy s potencí. Každopádně dodnes se mu prý líbí všechny typy žen.

Nikdy jsem to neměl tak, že bych byl na blondýny nebo brunety, ani nejsem horňák nebo dolňák. Mně se líbí ženy, z kterých něco vyzařuje a jsou zábavné,“ přiznal Nový, který letos oslavil se svou manželkou 51 let společného života. „To se musíte zeptat mojí manželky, proč jsme spolu vydrželi tak dlouho. Ona to řídí, i když žádné opratě nemá – a já zase nemám oháňku,“ dodal se smíchem Pavel.

Ten se součástí České Miss stal díky hokejovému týmu HC Olymp, který se soutěží spolupracuje. „Poslali jsem nejstaršího hráče, což jsem já, a nejmladšího, to je Matyáš Hložek. Oba jsme se shodli, že Češky jsou nejkrásnější ženský na světě.“

VIDEO: Pavel Nový získal svého prvního Českého lva! Zavzpomínal na sex před kamerou!

Video
Video se připravuje ...

Pavel Nový získal svého prvního Českého lva! Zavzpomínal na sex před kamerou! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
30 fotografií