Daniela Kolářová za svůj život natočila nespočet nezapomenutelných rolí, včetně těch ve filmech Léto s kovbojem, Na samotě u lesa či Vratné lahve, a za to se ji v Plzni rozhodli v neděli večer ocenit unikátní cenou. Jenže místo sebe poslala herečka omluvenku.

Podle informací Blesk.cz se herečka musela podrobit akutní operaci spojené s ženskými problémy. Naštěstí nemělo jít o nic zhoubného, ale na sál musela neodkladně. „Velmi se omlouvám, ale ze zdravotních důvodů se nemohu zúčastnit. Děkuji moc za tuto poctu, velmi si jí vážím a moc se těším, až si budu moct toto nádherné dílo převzít osobně od pořadatelů,“ vzkázala Kolářová. Ta si měla skleněnou sošku převzít v plzeňské Měšťanské besedě spolu s kamarádem Zdeňkem Svěrákem (83).

Kvůli zdravotním komplikacím musela přesunout ale i představení v pražském Studiu Dva. „Ano, je tomu tak. Ze zdravotních důvodů někoho v souboru jsme museli inscenaci přesunout na září, ale nemůžu dál specifikovat. Nicméně další představení, které máme naplánováno na polovinu června, normálně odehrajeme,“ potvrdil nám ředitel marketingu a PR divadla Tomáš Přenosil.

Daniela Kolářová by už nyní měla být po operaci doma a je na nejlepší cestě k brzkému uzdravení. „Nezlobte se, ale nechci se k tomu vyjadřovat,“ odvětila pro Blesk.cz na otázku ohledně prodělané operace. Už 14. června by ji ale diváci měli opět vídat v divadelní hře Odpočívej v pokoji.

VIDEO: Rozhovor s paní Danielou Kolářovou: Co prozradila? 

Fotogalerie
29 fotografií