Mezi slavnými osobnostmi, které přišly projekt „S kočárkem Prahou“ podpořit, nechyběly ani některé bývalé modelky, které uspěly v soutěžích Miss. Druhá vicemiss z roku 2003 Markéta Divišová se krátce po svém úspěchu v soutěži stáhla do ústraní a na svět přivedla dvě roztomilé dcery Natálku (8) a Sáru (2,5).

Na akci přišla i misska Klára Medková, která byla v roce 2003 ještě o něco úspěšnější, skončila na druhém místě. S fotbalistou Radkem Kováčem (39) má dva kluky, Radka (9) a Davida (7). Bývalá modelka Eva Jasanovská se na akci ukázala s celou rodinkou. Nechyběl partner Petr, syn Adrian (3) a dcera Anička (2). Všechny tři modelky vypadají i mnoho let po soutěži naprosto skvěle a na akci rozdávaly úsměvy na všechny strany. 

Mezi dalšími slavnými osobnostmi, které přišly projekt podpořit i se svými dětmi, byli herci Michal Kavalčík (43) a Miroslav Etzler (54), operní pěvkyně Andrea Kalivodová (41) nebo zprávařka Sandra Parmová (33), která kvůli kojení nedávno podstoupila i plastickou operaci prsou. Vzhledem k ošklivému počasí je ale nemohla nikomu předvést. Krásné zprávařce to ale vůbec nevadilo, hlavní hvězdou stejně byla její dcera Emilka (1 rok a 9 měsíců). 

Nezisková organizace S kočárkem Prahou svým dlouhodobým působením upozorňuje na problémy, které trápí těhotné ženy a rodiny s malými dětmi v anonymním prostředí města. Jednou ročně pořádá jedinečnou akci, která vrcholí výzvou maminek Pražanům.

Maminky apelují na své spoluobčany, aby se v dopravních prostředcích nechovali lhostejně k těhotným a maminkám s malými dětmi, pouštěli je sednout, pomáhali maminkám s kočárky a v obchodních centrech neparkovali na místech vyhrazených pro rodiny s dětmi. 

VIDEO: Krásná manželka Radka Kováče: Sekla s modelingem, přitom má po dvou dětech postavu snů! 

Video
Video se připravuje ...

Krásná manželka Radka Kováče: Sekla s modelingem, přitom má po dvou dětech postavu snů! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
22 fotografií