Představitel doktora Sovy mladšího z právě reprízované Nemocnice na kraji města má radost, že se jeho syn dal dohromady a je na tom lépe. Pracuje v divadle, a dokonce chystá i svatbu. „Jsem z toho vážně šťastnej a svatbou mě Láďa velmi překvapil,“ prozradil pro Aha! hrdý Frej.

„Žádost o ruku už proběhla,“ doplnil s tím, že zatím sám neví, kdy se bude veselka konat. „Kdy, to jsem ze syna ještě nevylomil, ale prý brzy.“ Zato už ví, že obřad proběhne v kostele, jelikož nevěsta, herečka Švandova divadla Martina Krátká (34) je věřící. „Syn se kvůli tomu chce nechat u českobratrské církve pokřtít. To se mi líbí, to je slušnost,“ pochvaluje si herec. Ten má Láďu i dceru Kristýnu (48) známou například z Modrého kódu z manželství s herečkou Věrou Galatíkovou (†69). I ona by jistě synovu vyvolenou schválila.

Láďa, který má z předešlého vztahu syna Štěpána (13), měl v minulosti dost velké psychické problémy, a dokonce se ocitl i v invalidním důchodu. Muž, který vystudoval DAMU, pak ale našel uplatnění v organizaci Srdce všem, kde pomáhal a vyučoval mentálně postižené.

Kromě toho se mu podařilo své démony zkrotit. Údajně jeho stav totiž zhoršovaly drogy. „Ono stačilo, že si dal trochu marihuany, a vyvolalo to mazec. Teď už ví, že žádný fety nesmí, a je v pohodě. Alkoholu také neholduje, občas si dá pivo a všechno funguje, jak má,“ vysvětloval Frej, kterému teď syn dělá radost. „Pracuje na konzervatoři, kde má na starosti divadlo, zvuky, světla a tak dále. A moc ho to baví,“ raduje se.

Čtyři svatby stačí, drahoušku...

Ještě by si ale prý přál, aby se vdala také dcera Kristýna Frejová. „Je to bezvadná holka a skvělá máma, o dvanáctiletou dceru Ráchelku se stará náramně,“ vysvětlil Ladislav. Sám už si před oltář ale stoupnout nechce, i když je mu s partnerkou Gábinou (53) velmi dobře.

„I když spolu budeme jedenáct let, tak do chomoutu už nevleze. Já jsem se s tím ale smířila,“ pokrčila rameny Gábina s tím, že Frejovi už stačily jeho čtyři předchozí svatby. S první manželkou zplodil syna Davida, podruhé se oženil s herečkou Gabrielou Wilhelmovou (†60), ovšem jejich vztah poznamenaly dva potraty. Do třetice žil s Evelynou Steimarovou (73), ale po roce se rozešli. Evelyna už tehdy ostatně čekala dceru Vendulu s textařem Zdeňkem Rytířem (†69) a Ladislav zase dceru Kristýnu s Věrou Galatíkovou.

VIDEO: Ladislav Frej už bydlí s Gábinkou: Pes na stole a překopaná domácnost!

Video
Video se připravuje ...

Ladislav Frej už v bydlí s Gábinkou: Pes na stole a překopaná domácnost! 

 

Fotogalerie
49 fotografií