Vdova po zpěvákovi sice žije na Floridě, kam spolu s Waldemarem ostatně emigrovali již v roce 1986, ale pravidelně se vrací i do rodného Česka. Samozřejmě nevynechala ani letos a u manželova hrobu na Vyšehradě si připomněla 10 let od jeho smrti. Spolu s přáteli mu dokonce přinesla i pugéty žlutých růží.

„Žluté růže byl jeho symbol, dostal je k sedmdesátinám, dostala jsem je i já. A teď nádherné dva pugéty, děkuji mockrát,“ plakala Olina a neřešila, že kvůli návštěvě posledního místa odpočinku zmokla. „Jsou to vlastně slzy z nebe. Jsem moc ráda, že tolik fanoušků na Waldu pořád myslí. Když na něj budeme pořád myslet, tak tady stále bude s námi,“ přiznala Blesku Matušková, která ostatně sama přiznává, že na Waldemara myslí.

Já když jsem sama doma, tak si s ním zpívám. Pustím si ho a zpívám si s ním. Jinak já mám všechno v hlavě, co Walda říkal. Vždycky udělám ‚No, to Walda říkal‘ nebo ‚Walda by řekl‘, takže je pořád s náma,“ vylíčila v rozhovoru pro primácký TopStar. „Pomáhal mi vždycky a pomáhá mi pořád,“ doplnila ještě.

Kromě návštěvy hřbitova ji ve vlasti čeká také setkání se skupinou KTO, s níž zesnulá pěvecká legenda vystupovala, ale také s nově vzniklou kapelou na počest Matušky. „Bude tady taky Waldův muzikál, to jsem chtěla připomenout,“ dodala vdova.

VIDEO: Unikátní dokument o Waldemaru Matuškovi: Kodetovi daroval dům!

Video
Video se připravuje ...

Unikátní dokument o Waldemaru Matuškovi: Kodetovi daroval dům! Blesk TV

 

Fotogalerie
53 fotografií