Nádherná Miss Earth 2012 Tereza Fajksová odporuje snad všem přírodním zákonům. Jinak si nelze vysvětlit, jak je možné, že jenom pouhé dva měsíce po narození dcerky vypadá takhle úžasně! Tím spíše, když jí lékaři provedli takzvaný císařský řez – malinká Lilien se totiž Fajksové v bříšku neotočila hlavičkou dolů a navíc měla porodní váhu odhadnutou na 3,7 kilogramů.

„Jsem zpátky na své váze,“ pochlubila se teď krásná misska na instagramu a na důkaz svých slov předvedla ploché bříško (které údajně na fotku zatahovala). „Až na ten mini pupík a tu blbou tmavou čárku,“ postěžovala si. Jako mnohým maminkám, i Fajksové se udělala takzvaná „linea nigra“, tedy tmavá pigmentová linka uprostřed těhotenského bříška. Ta většinou zmizí několik týdnů či měsíců po porodu. Ovšem o nějakém „mini pupíku“ nemohla být ve skutečnosti ani řeč!

Spousta maminek jí prý nyní píše, jak to dělá, že je stále plná energie a všechno to běhání kolem své dcerky zvládá levou zadní. Podle Fajksové ale „mateřská dovolená“ není vůbec tak idylická, jak je na sociálních sítích prezentovaná, všechno je jenom uměle vytvořená instagramová idylka! „Za každou načančanou fotkou, stojí spousta úsilí, času, nápadů a celkové výdrže,“ vysvětlila. „Jen málo lidi Vám ukáže, jak vypadá po ránu, nudu na party, plačící dítě, nevydařenou dovolenou. Prostě realitu!“

„Pokud se jedná o mě, jasně že jsem hroooozneeeě UNAVENÁ! My modelky jsme byly zvyklé spát i 9 hodin v kuse. A teď mám, když se zadaří, 4 - 6 hodin přerušovaně, a přes den nic. Chodívala jsem spát okolo 1 ráno a teď se mi už v 9 zavírají oči. Den je rozfázovaný po 3 hodinách na krmení a připadá mi, že strašně rychle utíká.“ Rovněž si musí hlídat, co jí, aby z toho malá neměla alergie, odepírá si dokonce i čokoládu, a permanentně se bojí, aby její miminko neonemocnělo.

„Jsem neustále poblinkaná a o bobkách se mi už i zdálo! Svoje dítě miluju nejvíc na světě, ale tady je ta realita, která se schovává za všemi fotografiemi,“ prohlašuje Fajksová, která, jak se zdá, také přistoupila na nejnovější trend mezi celebritami „ukazovat svět takový, jaký je, ne jak vypadá na sociálních sítích“. „A ještě bych podotkla, že nebýt přítele, babiček a kamarádů, už teď bych byla někde v Bohnicích,“ dodala s nadsázkou a připojila rozesmátý smajlík.

VIDEO: Tereza Fajksová v únoru 2018: Promluvila o plánovaném miminku!

Video
Video se připravuje ...

Miss Fajksová plánuje dítě. Není už ale náhodou „v tom"? David Turek, Aleš Brunclík