Se smutnou zprávou seznámila blondýnka své fanoušky prostřednictvím příspěvku na sociální síti. „Nelze popsat... bolest a smutek,“ napsala truchlivě u snímků, na nichž je zachycena spolu se starší dámou.

„21. 7. 1937 – 22. 1. 2019,“ připsala datum narození i úmrtí milované bytosti, podle všeho své babičky. „Hrozně moc jsem tě milovala,“ napsala anglicky Česká Miss Earth 2012, které pod fotkami okamžitě přistály kondolence. „Upřímnou soustrast, Terezko,“ ozvala se jí i herečka a moderátorka Eva Decastelo (50).

Další dámy se jí pak dokonce svěřily, že ji chápou, jelikož se jim stalo něco podobného. Jedné z nich zemřela babička ve chvíli, kdy byla v 7. měsíci těhotenství. Fajksová ostatně také v současnosti nosí pod srdcem prvního potomka, ale už je v 9. měsíci, a tak už může očekávat porod každou chvilkou.

Není divu, že nemá zrovna moc času na truchlení. Raději se dívá do budoucna a připravuje pokojíček pro miminko, o němž již dříve prozradila, že to bude holčička. Její jméno ale zatím neodtajnila. Je ale možné, že dostane jméno právě po zesnulé prababičce.

VIDEO: Tereza Fajksová si už taky zažila své: Záhadný virus z Egypta!

Video
Video se připravuje ...

Nejkrásnější žena planety Tereza Fajksová: Záhadný virus z Egypta! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
44 fotografií