Na sociální síti Tereza nyní ukázala snímek z příprav na focení, na kterém je jen ve spodním prádle. „6. měsíc a stále na své původní váze jen s pupíkem alá ‚snědla jsem celou ledničku i s dvířky, miláčku‘,“ vtipkovala kráska na téma svého těhotenství a ještě v žertu připsala hesla jako „Pivař“ či „To jsou řízky!“.

Ovšem trefila se do černého, protože její malé bříško opravdu působí spíše jako po vydatném svatomartinském obědě, než že by se do něj mohl vejít malý človíček. Konkrétně holčička, jak Blesku Česká Miss Earth 2012 odtajnila již na začátku října.

„Tak jsem zvědavá, kdy to přijde,“ vrtá jí hlavou, kdy se konečně pořádně zaoblí. V komentářích ji ale řada maminek uklidnila, když jí vyprávěla, že u nich probíhalo těhotenství podobně.

„Jsi krásná! U mě se to zlomilo v 7 měsíci, ale šlo to pomalu… zato posledních 14 dní, to bylo pomalu půl kila za den, pak už jsem to odmítala u doktorky hlásit,“ přispěla svou troškou do mlýna také moderátorka primáckých zpráv Gabriela Kratochvílová Lašková(28), která letos v dubnu přivedla na svět syna Benedikta a předtím zvládla požehnaný stav před veřejností tajit celých 5 měsíců. „Super! Tak nejsem sama, juchů!“ radovala se Fajksová.

Tu trápí i další problémy. První týdny těhotenství jí bylo neustále zle. Když se to konečně spravilo a ona se může už i najíst (snad kromě ryb, které jí nedělají dobře), začalo jí pro změnu tvrdnout bříško. „Obdivuji maminky, které ani nevěděly, že jsou těhotné,“ dodala na Instagramu trochu závistivě modelka, která hlavně doufá, že dcerku přivede na svět bez komplikací a zdravou.

VIDEO: Tereza si dítě přála už delší dobu... Nebyla už ale náhodou v tom?

Video
Video se připravuje ...

Miss Fajksová plánuje dítě. Není už ale náhodou „v tom“? David Turek, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
64 fotografií