Roztržka mezi pornoherečkami se odehrála v noci z neděle na pondělí v pražském klubu. V klubu Atelier za mnou přišel jeden dotyčný a řekl mi, že pokud neopustím VIP zónu sama, tak mě z ní vynese. Samozřejmě že jsem pronesla, že nejdu a je tady x dalších lidí a ti jim také nevadí. Hned jsem šla za danou osobou, kvůli které konflikt vznikl a snažila jsem se problém slušně vyřešit. Odpověď byla taková, že se na mě vrhla a já se ji snažila držet od těla. Najednou jsem se ocitla na zemi v jednom z VIP boxů, kde si do mě párkrát kopli a pak v klidu odešli. Moc si toho nepamatuji,“ popsala incident Daisy Lee, vlastním jménem Karolína.

To, co jste předvedli, bylo něco nechutného. Já jsem v šoku ještě doteď. Je to super pocit kopat v pěti lidech do holky, co leží na zemi a brečí, co? Hezky do hlavy a do bříška, jej,“ pokračovala. Na důkaz toho, že k potyčce skutečně došlo, se na instagramu pochlubila monoklem.

Druhá účastnice rvačky Silvia Dellai přiznala, že už v minulost mezi nimi vznikly konflikty poté, co Daisy Lee o ní prohlašovala, že si píchá pervitin. To už si sice vysvětlily, ale velké kamarádky už z nich nejsou.

„V ten večer tam byla a můj kamarád šel za ní a zeptal se jí, jestli jí není blbý tu být, když tu jsem já. Ona se zeptala, jako proč, že tu může bejt, že si může dělat co chce. A dál jsme nic neřešili. Za pět minut za mnou ale přišla a zeptala se, co mi jako udělala. Řekla jsem jí něco drsnýho. Ona do mě strčila, dala jsem jí pár facek. Sekuriťáci nás odvedli z klubu. To, že by ji někdo jiný napadl, není pravda,“ prozradila Expres.cz Silvia, jež se živí také jako dýdžejka.

A její slova potvrzuje i samotný manažer klubu. „Jako manažer jsem byl na místě a můžu říct, že ochranka nepochybila ani v nejmenším. Mohu s jistotou říct, že nikdo další se do konfliktu nepřidal. Celá věc byla pouze mezi dvěma dívkami,“ řekl serveru Dominik Žitný. K nočnímu incidentu kupodivu nebyla přivolána policie ani záchranná služba.

 

Fotogalerie
20 fotografií