Hvězda brněnského divadla, která se od 14. září bude měnit v zelenou Elphabu, se totiž ještě v srpnu vdá! „Zaprvé jsem udělala už spoustu věcí dopředu a zadruhé si nemyslím, že by to bylo úplně fér vůči partnerovi, abychom rušili svatbu kvůli tomuto mému krásného úspěchu,“ směje se Markéta s tím, že než se začne měnit v zelenou čarodějku, oblékne se do bílého.

Svatba prý proběhne v srpnu, tedy v době, kdy budou přípravy na světově nejúspěšnější muzikál současnosti vrcholit. „Na svatbu nepotřebuju měsíc, stačí mi pár dní, takže jsem po domluvě dostala těch pár dní volna a samozřejmě se budu připravovat, i když nebudu zrovna přítomná v divadle. Vůbec se toho nebojím, a navíc jsme naštěstí tři alternace, takže zkoušet bude mít kdo a vyjdeme si vstříc,“ dodává Pešková, která se o roli bude dělit s Eliškou Ochmanovou (30) a Kateřinou Herčíkovou (25).

VIDEO: Janeček si vybral svou Čarodějku: Našel ji v Brně!

Video
Video se připravuje ...

Janeček si vybral svou Čarodějku: Našel ji v Brně! GoJa Music Hall

Muzikál Čarodějka (Wicked) je ve světě obrovský hit, od svého uvedení v roce 2003 vydělala už na 30 miliard korun a je šestým nejdéle uváděným muzikálem všech dob.

VIDEO: Velikonoční zdravice Františka Janečka: V jeho divadle se rodí Čarodějka

Video
Video se připravuje ...

Velikonoční zdravice Františka Janečka: V jeho divadle se rodí Čarodějka GoJa Music Hall

Fotogalerie
12 fotografií