V červeném overalu byla Terezie Dobrovolná nepřehlédnutelná mezi ostatními modelkami. Šlo jen těžko uvěřit, že teprve před 20 měsíci porodila svou třetí dceru Rozálii Annu.

Třetí holčička vnesla do mého života další světlo, a já jsem si mateřství vždy nesmírně užívala. A teď po čtyřicítce to vidím úplně jinak, jsem s ní každou chviličku. Teď jsem na nějakou dobu odjela na Havaj, abych mohla surfovat, cvičit jógu a dát se fyzicky do pořádku po tom třetím mimču. Jsem opravdu spokojená,“ svěřila Blesk.cz Dobrovolná, čímž naznačila, od čeho má podlitiny na pažích. Surfování totiž umí být dost bolestivý sport.

Modelka si na dobré fyzičce a štíhlé postavě dost zakládá. „Velký podíl na tom mají geny, ale i hodně sportuju, mám ráda zdravé jídlo, ráda spím, piju hodně vody a nekouřím,“ prozradila Terezie svůj recept na krásu. Hlavně ale cvičí, aby udržela krok se svou nejmladší dcerou a mohla ji učit všechny sporty.

A to v jejím věku už není zadarmo. „Nejmladší dcerka nebyla plánované miminko a bylo to hodně velké překvapení, ale moje tělo si řeklo, že je na to připravené, všechno jsem zvládla a teď už se musím jen udržovat, abych byla maminkou v nejlepší kondici,“ přiznala modelka.

Ta má s dlouholetým partnerem a miliardářem Davidem Beranem(51) ještě dvě dcery Kristýnu (14) a Kateřinu (12). „Partner má už syna z prvního manželství, skoro dospělého, který je skoro jako můj vlastní. Já jsem vždycky chtěla jednu holčičku, a to, že jsou tři, je jen skvělé. Kluk by byl fajn, ale já už jsem tu mateřskou kapitolu uzavřela,“ dodala na závěr Dobrovolná, které ke kompletní rodině chybí už jen svatba. Tu ale už několik let odkládá.

VIDEO: Terezie Dobrovolná: Ve 42 letech porodila třetí dceru!

Video
Video se připravuje ...

Terezie Dobrovolná: Ve 42 letech porodila třetí dceru! Tereza Kühnelova, Aleš Brunclík

VIDEO: Exprezident Miss Zapletal: Holky, díky! Vydělaly jste mi na barák!

Video
Video se připravuje ...

Exprezident Miss Zapletal: Holky, díky! Vydělaly jste mi na barák! Zuzana Bubílková, Petr Soukup

Fotogalerie
135 fotografií