„Kdybych si měla vybrat jednu věc, kus oblečení, který je nesmrtelný, má místo v šatníku napříč všemi věkovými kategoriemi, nepodléhá žádným trendům a sluší každému, bude to džíska,“ napsala k fotografii Rolins

Zpěvačka i ve svých šestačtyřiceti letech znovu ukázala, že nemá problém se studem.  Na fotografii si totiž oblékla džínovou bundu tak rafinovaně, že odhalila pohled na svá ňadra. Některým fanouškům se z fotografie tajil dech a nemohli se vynadívat, jiní ale takové pochopení neměli. 

„Skvělá prezentace, a nekup si to potom,“ chválí zpěvačku jedna z fanynek. Spíš to vypadá, že Vám chybí v šatníku podprsenka,“ posmívá se bývalé partnerce rapera Rytmuse (42) další. „Dobré, ale trochu dobrý den kozy ven...,“ hodnotí rafinovanou fotografii jiná obdivovatelka slovenské divy.

Někteří z fanoušků šli s kritikou ale ještě mnohem dál. „U této fotky je mi smutno, kam ten svět spěje, když se za krásnou ženu považuje ta se silikony, napíchanými rty a botoxem,“ píše zklamaná fanynka s tím, že nemyslí sice přímo Daru, ale že obecně smutní kvůli absenci přirozené krásy. 

„Fuj, ale už to přeháníš, to už vážně nemáš čím zaujmout? Jen holým tělem? Pěkně jdeš příkladem,“ zklamaně hodnotí zpěvaččinu fotografii jistá uživatelka. Zajímavé je, že za téměř všemi negativními reakcemi jsou ženy. Dara je ovšem na podobné příspěvky už pravděpodobně zvyklá. Svým tělem totiž dráždí fanoušky už mnoho let. 

VIDEO: Dara Rolins: Laura už vyzvídá, jaký je sex a kdo byl můj první
Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins: Laura už vyzvídá, jaký je sex a kdo byl můj první. 

Fotogalerie
69 fotografií