Slovenská zpěvačka Dara Rolins trávila posledních několik dní v Americe, kde točila klipy. Po svém návratu se rozhodla pozdravit fanoušky na instagramu a informovat je o svých hudebních i osobních novinkách. 

„Ahoj, chci vás po delší době pozdravit. Máte se dobře? Protože já se mám krásně. Cestuji, tvořím, mám pro vás hodně překvapení. Natočila jsem klipy v Americe a ještě jeden vám chci představit už brzy," pochlubila se na sociální síti blonďatá diva. 

Při té příležitosti ukázala a okomentovala i svou nedávnou změnu účesu. Zpěvačka není z těch, co by účes měnily často, podobné délky se držela deset let! „Já si stále nemůžu zvyknout na ty vlasy. No, po deseti letech jsem to ostříhala. A podle vašich reakcí to vypadá, že jsem asi udělala dobře. Nebo?" pochválila se spokojená Rolins.

A spokojení jsou i její fanoušci, kteří ji za změnu image chválí. „Vlásky jsou takhle úplně luxusní. Omládla jsi a navíc jsi tím víc originální," píše jedna z jejích fanynek. Chválím změnu účesu i celkový vzhled. Mně se líbí 'nová' Dara víc jak ta odhalená a výstřední. Teď mi připomínáte Danielu Peštovou, která je krásná i bez opálení a výstřihů, takže palec nahoru, vypadáte úžasně," okomentovala další obdivovatelka nejen účes, ale i celkovou změnu image, která shodou okolností přišla nějakou dobu po zpěvaččině rozchodu s rapperem Rytmusem (42). 

VIDEO: Dara Rolins: Laura už vyzvídá, jaký je sex a kdo byl můj první
Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins: Laura už vyzvídá, jaký je sex a kdo byl můj první 

Fotogalerie
71 fotografií