Zatímco ještě v roce 2017 se o Čechovi psalo především v souvislosti s jeho kandidaturou za SPD, nyní už prý politickou kariéru pověsil na hřebík a dokonce prozradil, že za jeho rozhodnutím je jeho zdravotní stav.

„Když jsem se po měsíci probral z kómatu, začal jsem na svět nahlížet jinýma očima,“ přiznal pro TN.cz Ringo s tím, že na začátku roku prodělal jakousi těžkou nemoc, kvůli níž byl měsíc mimo sebe.

„Přestal jsem se o to zajímat, věnuji se jenom práci a rodině, politika mě vůbec nezajímá, ať jdou všichni do hajzlu," nedržel se v reakci zpátky, jak je pro něj ostatně typické. Politikem by se prý znovu stal jedině v případě, že by ho o to sám požádal prezident Miloš Zeman (74), s nímž ho pojí dlouholeté přátelství. V roce 2015 od něj dostal též státní vyznamenání.

„Já už jsem ho jednou poslechl a kandidoval jsem za stranu, která neměla šanci, jenom proto, že jsem to Milošovi slíbil. Takže bych to zvažoval, protože kamarád se ve štychu nenechává,“ objasnil autor textů ke známým písničkám Což takhle dát si špenát, Já už jdu či Jahody mražený.

Poslední dobou už se ale věnuje především malování. „Já jsem malíř života, maluju o všem. Ty obrazy vyjadřují můj postoj a každý, kdo není úplný de*il, z toho obrazu vycítí, co si myslím," dodal pro TN.cz kontroverzní umělec, jehož nejznámější výtvarné dílo se jmenuje „Zvířátka obdivují pí*u“. 

VIDEO: František Ringo Čech: Když dá žena signál k sexu, rád se toho chopím!

Video
Video se připravuje ...

František Ringo Čech: Když dá žena signál k sexu, rád se toho chopím! Zuzana Bubílková, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
31 fotografií