V pátek večer se v pražském obchodním domě Kotva konala Harper's Bazaar Opening Cocktail party u příležitosti zahájení Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku, největší módní akce v České republice, která má mezinárodní přesah - patří do celosvětové sítě fashion weeků organizovaných pod hlavičkou Mercedes-Benz podobně jako New York, Sydney nebo Moskva.

Celebrity, které na slavnostní zahájení dorazily, si tak daly pečlivě záležet na tom, aby zaujaly a aby jejich outfity vypadaly jakkoliv, jen ne obyčejně. A až na výjimky byl jejich společným tématem odhalený dekolt.

Aneta Vignerová zazářila v zeleném outfitu bez podprsenky, kterým zaujala všechny přítomné pány. Zelený top jenom velmi těsně zakrýval modelčiny přednosti, a tak se musela celý večer hlídat, aby náhodou neukázala něco víc, než by chtěla. 

Téměř k nepoznání přišla oblečená modelka Andrea Verešová. V metalickém outfitu s kapucí a černými brýlemi působila jako z jiného světa a všechny pány potěšila výrazným výstřihem, u kterého také chyběla podprsenka. Trošku svým vzhledem připomínala australskou zpěvačku Kylie Minogue (50) v klipu „Can't Get You Out My Head“.

To herečka Jitka Schneiderová (46), která na akci dorazila se svým přítelem Lukášem Pitterem, vsadila na rafinovanost rozparku, který se táhl až nebezpečně vysoko. Ze svého přítele nespustila celý večer oči a zamilovanost z ní jen sršela. „Zamilovaná puberťačka,“ napsala sama herečka k jejich společné fotce, kterou umístila na instagram.

Z pánů zaujal nejen svou bujnou kšticí módní návrhář Osmany Lafita (54), ale i modrým overalem. Taková odvaha se u mužů jen tak nevidí. 

VIDEO: Zrzka Hana Vagnerová: Kdysi trpěla anorexií, ale na modeling nezanevřela! 

Video
Video se připravuje ...

Zrzka Hana Vagnerová: Kdysi trpěla anorexií, ale na modeling nezanevřela! Tereza Kühnelová, Jan Jedlička

Fotogalerie
30 fotografií