Pořízková zkrátka patří k modelkám, které s přehledem strčí do kapsy své kolegyně i o dvě desítky let mladší. Ne, že by se jí zcela vyhýbaly vrásky, ale patrně proto, že s nimi od nízkého věku nebojuje nesmyslnými plastickými operacemi a botoxem, je stále za hvězdu. Nemluvě o tom, že postavu má tahle topmodelka stále tak dokonalou, jako měla v době, kdy se stala první Češkou na titulní straně prestižního časopisu Sports Illustrated.

Navíc je na ní obdivuhodné, že se nebojí dávat vzdor svému věku na sociální sítě fotky neuvěřitelně odvážné či zcela bez make-upu – a vůbec jí přitom nevadí, jak moc se takhle před celým světem obnažuje. Nemá se totiž zač stydět a tvrdě na sobě maká, bezchybnou figuru si udržuje pravidelným cvičením a kvalitním jídlem. A spokojenost z ní jen čiší. Právě její zralá krása a sebevědomí z ní dělá tak okouzlující ženu.

V dětství přitom platila za ošklivé káčátko a nikdy by ani ji, ani nikoho v jejím okolí nenapadlo, že by se z ní mohla stát modelka a zazářit i na stříbrném plátně. Příležitost dostala vlastně až díky náhodě, když ji kamarádka, která se toužila stát vizážistkou, pořádně nalíčila a její snímky následně poslala do Paříže. Vzápětí se už o ni rvaly modelingové agentury...

Video
Video se připravuje ...

Pavlína Pořízková: Pro krásu musím tvrdě dřít Jan Búda

Fotogalerie
31 fotografií