Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Všechno nejlepší ženy, přejí celebrity! Rolins s Hrubešovou se svlékly a Bílá se muchlovala!

/
  • Všechno nejlepší dámy, přejí celebrity! Rolins s Hrubešovou se svlékly a Bílá se muchlovala!
    8. března 2019 ● 20:17

    Dnes slaví svátek všechny, dívky, ženy, dámy nebo matky. Svůj obdiv ženskému pokolení vyjádřily také některé hvězdy českého šoubyznysu. Pánové, až na světlé výjimky, na tento svátek, zdá se, zapomněli nebo přáli v soukromí. Co a jak popřály české celebrity na sociálních sítích něžnému pohlaví? Na ta nejhezčí přání se podívejte do naší galerie. 

  • 1.

    Klára Issová

    Klára Issová
    Autor: Instagram

    Klára Issová (39)

    Herečka s laním pohledem Klára Issová popřála všem ženám prostřednictvím instagramu, aby odhalily svou krásu, což podle ní znamená odhalit své ženské srdce. 


    „Milé ženy, moc vás srdečně zdravím a děkuji za každý úsměv, který dáváte, za péči o vaše blízké a vaše domovy, za odvahu a snahu být úspěšné a spokojené ve své práci, rodině, partnerství. A za to, že se máte rády. Víra, naděje, láska ať nás provází každý den. Ze srdce Klára. Hezky si to oslavte."

    Klára Issová
    Autor: Instagram

  • 2.

    Kateřina Kasanová

    Kateřina Kasanová
    Autor: Instagram

    Kateřina Kasanová (20)

    Krásná modelka a Miss Czech Republic Kateřina Kasanová zaslala svým fanouškům fotografii, na které sice není vidět, ale ženskost z ní přímo tryská. „Více lásky, více soucitu, více respektu, více rovnosti, více podpory. Dejme si navzájem a světu to, čeho bychom rádi viděli více. Krásný Den Žen všem ženám po celém světě!" 

    Kateřina Kasanová
    Autor: Foto Profimedia.cz, ara

  • 3.

    Lucie Bílá

    Lucie Bílá
    Autor: Instagram

    Lucie Bílá (52)

    Nejúspěšnější česká zpěvačka Lucie Bílá dostála svému jménu a pochlubila se černobílou fotografií, na které si užívá romantické chvilky se svým snoubencem Radkem Filipim (35). „Dnes se nechejme hýčkat," popřála všem ženám. 

    Lucie Bílá
    Autor: Profimedia

  • 4.

    Zuzana Jandová

    Zuzana Jandová
    Autor: Instagram

    Zuzana Jandová (31)

    „Jsem ŽENA. Děkuji za to! Oslavuji to (dnes už vlastně denně)!

    MĚJ SE RÁDA, ŽENO. Pojďme se, milé ženy, vrátit ke KOŘENŮM a oslavovat a uctívat naše posvátné ženství. Ženské tělo, skrze které se rodí to nejcennější na světě - ŽIVOT. Krásu a lásku, kterou světu dokážeme dávat. Pochopením a přijetím sebe sama dokážeme léčit nejen sebe, ale i okolí.

     

    Žena je tou počáteční proměnou - veškerou.
    Pojď nečekat, až ti úctu a lásku dá někdo druhý, pojď si ji dát sama. Pojď být šťastná a spokojená sama se sebou. Dovol sama sobě stát se svou životní prioritou. 
    Přijmutím a uctíváním sebe sama a svého ženství dostaneš navíc ještě bonus.

     

    Už navždy přestaneš bojovat s muži. Začneš je automaticky taky přijímat a v jejich odlišnosti vidět to, jak jsou skvělí a jak dobře se můžete doplňovat a obohacovat si život. ZAČNI UŽ DNES v tento mezinárodně oslavný den žen. Nikdo jiný to za tebe neudělá," rozepsala se modelka.

    Miss Zuzana Jandová
    Autor: Instagram

  • 5.

    Laďka Něrgešová

    Laďka Něrgešová
    Autor: Instagram

    Laďka Něrgešová (43)

    Moderátorka primáckého TOP STAR magazínu Laďka Něrgešová zavzpomínala na doby, kdy byl Mezinárodní den žen víceméně povinným svátkem a speciálně jeden druh květiny musela dostat každá žena.

     

    „Tohle jsem si prostě nemohla odpustit. Koupila jsem si cestou z dopolední procházky karafiát k dnešnímu MDŽ. A víte co? Udělalo mi to radost. Kytku k dnešnímu svátku mám a všem ženám, těm opravdu silným obzvlášť, přeji VŠECHNO NEJ!"

    Laďka Něrgešová
    Autor: Profimedia.cz, Herminapress.cz

  • 6.

    Monika Štiková

    Monika Štiková
    Autor: Instagram

    Monika Štiková (46)

    Svérázná matka Ornelly Koktové (26) a Charlotte Štikové (22) a hvězda reality show Štiky, poslala přání všem ženám z Německa, kde cukruje se svým mladým přítelem Peterem Biniasem (22). To by ani nebyla Monika, kdyby si neodpustila menší rýpnutí.

     

     „Tak ženy, přeju vám vše nejlepší k dnešnímu svátku... A velkým ženám v mém životě, jako je moje maminka, sestra, Veronika, Aneta, Nikola, Kukačka, Daniela, Jaruška, posílám ♥️. A těm zlým, neinteligentním, omezeným a zoufalým, hloupým.... PŘEJU inteligenci, nadhled, toleranci, porozumění, a aby svět viděly dál, než je jejich okraj polívky, kterou jedí..."

    Monika Štiková
    Autor: Facebook

  • 7.

    Lucie Šilhánová

    Lucie Šilhánová
    Autor: Instagram

    Lucie Šilhánová (37)

    Bývalá moderátorka Evropy 2 Lucie Šilhánová a nyní máma na plný úvazek pojala své přání všem ženám poněkud netradičně. „Tak dámy, kdybyste dnes své protějšky náhodou neměly doma, tak si náš svátek vyložili po svém." 

    Lucie Šilhánová
    Autor: Instagram

  • 8.

    Gabriela Lašková

    Gabriela Lašková
    Autor: Instagram

    Gabriela Lašková(29)

    Primácká moderátorka Gabriela Lašková pojala přání pro ženy čistě a jednoduše: „Ženy celého světa, držím s Vámi, inspiruju se Vámi a fandím Vám! Mějte parádní den, udělejte si radost a mějte se rády!"

    Gabriela Lašková
    Autor: Instagram

  • 9.

    Anna Slováčková

    Anna Slováčková
    Autor: Instagram

    Anna Slováčková (23)

    „Ženy, buďte šťastné, milované a věřte si, že dokážete cokoliv!
    Nenechte si namluvit, že mít velký stehna je hnusný, že nedokážete řídit firmu, že řídíte hůř než on, že nejste dostačující," napsala na instagram Anna Slováčková, dcera Dagmar Patrasové (62) a Felixe Slováčka (75). 


    „Ukažte světu, jak krásné jste zvenčí i zevnitř, že se dokážeme prát jako lvice, ale zároveň být křehké jako kytičky! A hlavně... Buďme tu jedna pro druhou! Protože: WHO RUN THE WORLD? GIRLS!!!!" zakončila své přání mladá zpěvačka úryvkem z písně "Run The World" od zpěvačky Beyoncé (37), která se po celém světě stala takovou "novodobou hymnou" pro ženy. Ve svých stories se pak ještě pochlubila krásnou květinou, kterou dostala.

    Anna Slováčková
    Autor: Instagram

    Anna Julie Slováčková, dcera Dády Patrasové a Felixe Slováčka
    Autor: Instagram

  • 10.

    Markéta Hrubešová

    Markéta Hrubešová
    Autor: Instagram

    Markéta Hrubešová (46)

    „Máme všechny svátek! A tak si zasloužíme trochu rozmazlit, oddychnout a vůbec změnit lokál. Jak se tak hezky česky řekne. Tak to beru doslovně, jen místo lokálu volím hotel. Senzační a báječný. S bazénem, saunou a milým personálem. A v městě, co je na srdce," píše na sociálních sítích herečka a vášnivá kuchařka Markéta Hrubešová. 

     

    „Takže mi to do sebe pěkně všechno zapadá. Užijte si, milé dívky, dámy a ženy, krásný den! Něco dobrého pojezte i popijte, něco hezkého si na sebe kupte a pak všechny, co jsou vašim srdcím blízcí, dejte veeeelikou pusu."

    Markéta Hrubešová
    Autor: Hermína.cz

  • 11.

    Simona Stašová

    Simona Stašová
    Autor: Instagram

    Simona Stašová (63)

    Jednoduše, stručně, výstižně! Tak se dá charakterizovat přání od herečky Simony Stašové, která k němu připojila fotografii v hnědé kožené bundě, na které dokazuje, že jí to i po šedesátce neskutečně sekne! „Krásný MDŽ všem ženám!" popřála dcera legendární herečky Jiřiny Bohdalové (87).

    Simona Stašová
    Autor: herminapress.cz

  • 12.

    Dara Rolins

    Dara Rolins
    Autor: Instagram

    Dara Rolins (46)

    U přání od zpěvačky Dary Rolins se zatají dech převážně všem mužům. Na sociální síti sdílela rafinovanou fotografii, na které pózuje nahá, zakrytá pouze okvětními lístky.


    „Milé ŽENY, děvčátka, sestry, DUHY. Co nejvřeleji gratuluji k dnešnímu MDŽ! Ať jsme všechny zasypané květinami, v zajetí těch nekrásnějších emocí, naplněné láskou a štěstím. K tomu nám dopomáhej osud, naše rodiny a schopnost přežít každé zemětřesení," popřála zpěvačka, která snad nikdy nevypadala lépe. 

     

  • 13.

    Kristýna Leichtová

    Kristýna Leichtová
    Autor: Instagram

    Kristýna Leichtová (33)

    „Jsem tak pyšná, že jsem ŽENA!!!" hlásá do světa herečka Kristýna Leichtová známá coby Iva z Comebacku. Podělila se také o příběh, ve kterém si uvědomila svou krásu a hrdost.


    „Celej život jsem chtěla být superhrdinou, a vždycky jsem trochu záviděla IronManovi a Hulkovi a Magnetovi a Batmanovi a všem těm borcům v legínách s pláštíkem. A vloni mi konečně došlo, že mám tu nejlepší superschopnost ze všech a že je reálná a mnohem užitečnější než střílení pavučiny ze zápěstí, zábavnější než všechny hlášky Tonyho Starka, důležitější než neposedná Supermanova kudrdlinka, vostřejší než Deadpoolovy katany a mystičtější než dimenzionální cestování dr. Strange!" 



    „Dát život! Nebo o něj s láskou, něhou a trpělivostí pečovat! Buďme na sebe hrdé a mějme se rády, jsme krásné, megadůležité, obdivuhodné, zázračné, tajemné, milováníhodné bytosti! Připomínejte si to každý, každičký den! Sílu Vám!" 

    Kristýna Leichtová
    Autor: FTV Prima, archiv Blesku

  • 14.

    Olga Lounová

    Olga Lounová
    Autor: Instagram

    Olga Lounová (38)

    Zpěvačka Olga Lounová je pro každou příležitost, která se dá slavit, a upozorňuje na to, že by ženy měly držet spolu: „Holky, doufám, že dnešní den pořádně zapijete. Dohromady jsme silnější!"

    Olga Lounová
    Autor: Blesk:David Kundrát, Marek Pátek, Pavel Machan/CZECH NEWS CENTER

  • 15.

    Tereza Maxová

    Tereza Maxová
    Autor: Instagram

    Tereza Maxová (47)

    Supermodelka Tereza Maxová, stejně jako Olga Lounová, razí heslo, že ženy by měly držet pohromadě. „Pokaždé, když se za sebe žena postaví, postaví se vlastně za všechny ženy."

    Tereza Maxová
    Autor: Instagram

  • 16.

    Tomáš Kraus

    Tomáš Kraus
    Autor: Instagram

    Tomáš Kraus (42)

    Moderátor Tomáš Kraus oslavil Den žen jak jinak než v jejich přítomnosti. Jako jeden z hrstky mužů popřál dnes ženám i na sociálních sítích.

    „Dnes je váš den, milé dámy, ženy, holky! Přeju vám nejkrásnější Mezinárodní den žen. Ať jste hýčkané a věrně milované nejenom dnes - buďte na nás hodné, i když jsme někdy na zabití, tak bez vás bychom nebyli NIC!"

    Tomáše Kraus
    Autor: pro Blesk – FTV Prima a reprofoto

  • 17.

    Václav Noid Bárta

    Václav Noid Bárta
    Autor: Instagram

    Václav Noid Bárta (38)

    „Vše nej k MDŽ," popřál zpěvák Vašek Noid Bárta, skoro by se dalo říct až z povinnosti. Fotografie, kterou k přání připojil, ale zajisté všechny ženy potěšila a jeho stručnost vynahradila. 

    Václav Noid Bárta
    Autor: Blesk:David Kundrát, Marek Pátek, Pavel Machan/CZECH NEWS CENTER

  • 18.

    Iva Pazderková

    Iva Pazderková
    Autor: Instagram

    Iva Pazderková (38)

    „Krásný den všem ženám. Ať jsme svobodné, moudré, ať naše láskyplnost a intuice mění svět k lepšímu, ať si vážíme mužů, ať pochopíme, že jsme všechny krásné, ať se nebojíme přát jedna druhé úspěch a štěstí, ať jsme ženy se vším všudy a ať jsme na to pyšné," popřála herečka a zpěvačka Iva Pazderková a připojila fotografii, na které je nenalíčená. Dokazuje tím, že krása není jen o tom, kolik make-upu nebo filtru žena použije, ale že vyzařuje zevnitř. 

    Iva Pazderková
    Autor: Herminapress.cz

  • 19.

    Monika Absolonová

    Monika Absolonová
    Autor: Instagram

    Monika Absolonová (42)

    Zpěvačka Monika Absolonová sdílela fotografii květiny a připojila k ní nejen přání ke Dni žen, ale také k prožití příjemného víkendu: „Milé ženy, všechno nejlepší k MDŽ. Krásný pátek a užijte si víkend!"

    Monika Absolonová.
    Autor: David Kundrát, Marek Pátek, Martin Hykl, Pavel Machan

  • 20.

    Sandra Parmová

    Sandra Parmová
    Autor: Instagram

    Sandra Parmová (33)

    „Budoucnost patří těm, kdo věří svým krásným snům. Ať se vám splní i ty nejtajnější. Krásný MDŽ. Já děkuji, že jsem mohla spolupracovat s tak skvělým týmem. To je sen. A symbolicky to vyšlo dnes. Dejte vědět, jestli se vám dnešní Blesk magazín dostal do ruky a co vy na to, budu ráda," napsala na svůj Instagram moderátorka Sandra Parmová, která spojila příjemné s užitečným a pochlubila se novým vydáním Blesk Magazínu, kde se objevila na titulní stránce. Ve stories pak ještě ukázala květinu, ze které měla velkou radost. 

    Sandra Parmová
    Autor: Instagram

  • 21.

    Honza Musil

    Honza Musil
    Autor: Instagram

    Honza Musil (51)

    Moderátor Honza Musil popřál ženám ve svých instastories z nemocničního lůžka, kde se zotavuje po pádu ze štaflí, při kterém si přerazil páteř, zlomil žebra a propíchl plíci.

    Honza Musil
    Autor: Instagram

  • 22.

    Marta Jandová

    Marta Jandová
    Autor: Instagram

    Marta Jandová (44)

    „Takovouhle krásnou kytku jsem dostala k MDŽ. Tak vám taky, krásný svátek všem," řekla ve videu zpěvačka Marta Jandová. Z květiny měla takovou radost, že připojila hned tři fotografie. Ještě se ale pochlubila jedním velmi originálním dárkem.  

    „K tomu jsem dostala i tuhle lahvinku, na které je napsáno, že je to víno namísto karafiátu. Já jsem teda dostala i ten karafiát, nicméně moc děkuju a dnes večer si to s mým manželem otevřeme. Na zdraví."

    Marta Jandová
    Autor: Instagram

    Marta Jandová
    Autor: Instagram

    Marta Jandová
    Autor: Instagram

    Marta Jandová
    Autor: Jan Tůma

  • 23.

    Lukáš Pavlásek

    Lukáš Pavlásek
    Autor: Instagram

    Lukáš Pavlásek (40)

    „Všechno nejlepší k MDŽ, kočky moje. Muck!!!" popřál všem ženám komik Lukáš Pavlásek, coby postava Aničky ze show Na Stojáka. 

    Lukáš Pavlásek
    Autor: Dana Kolářová

  • 24.

    Tomáš Klus

    Tomáš Klus
    Autor: Instagram

    Tomáš Klus (32)

    „Milé ženy, přeji vám všem dostatek prostoru pro rozkvět," popřál všem ženám na svůj vkus poněkud stroze zpěvák Tomáš Klus. 

    Tomáš Klus
    Autor: Hynek Zdeněk

    Fotogalerie
    53 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 4

Hus_z_Prahy: Z těchto individuí je jasné kam spěje svět. Do P. R. D. E. L. E

(09. 03. 2019 18:31)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy