Chudák Roman Vojtek, na sociálních sítích se svěřil, že si nehezky ublížil, a svá slova doložil selfíčkem s mrazivými hashtagy „křup“ a „au“. Na fotce je skutečně politováníhodný – ruku mu totiž „zdobí“ stabilizační zdravotní pomůcka. „Se picnu! Odpoledne na natáčení ještě šťastná panda, a těsně před koncem si ZASE zlomím kůstku v kloubu?! Uáááá!“ nešetří emocemi.

„Stejně jako v Tvoje tvář má známý hlas,“ připomněl Vojtek své předchozí zranění, kdy si během generální zkoušky na docela první díl této populární hudební show ošklivě narazil tři prsty a jeden to odnesl dvojitou zlomeninou. Při tréninku se mu nepovedl jeden akrobatický prvek, to když se snažil saltem vyšperkovat choreografii na píseň Jiřího Korna (69) Miss Moskva. „Nojono… se mi po té ortéze asi stýskalo,“ bere ale Vojtek svou smůlu s humorem.

Představitel Karla Dvořáka ze seriálu Vyprávěj je přitom jinak pohybově velice nadaný, kromě účinkování v několika muzikálech (zazářil například v Noci na Karlštejně, Pomádě, Miss Saigon či Mamma Mia!) svůj talent prokázal i v oblíbené taneční soutěži StarDance …aneb když hvězdy tančí, kterou se mu před více než deseti lety podařilo vyhrát. Že by za to mohla negativní energie?

Umělci, který se po třech letech společného života zasnoubil s půvabnou zpěvačkou Petrou Vraspírovou (32), totiž stále nemůže mnoho jeho (bývalých) fanoušků přijít na jméno. Nedokážou mu totiž zapomenout, že před lety z prvního manželství s blondýnkou Terezou (38) doslova a do písmene utekl krátce před porodem jejich druhého dítěte, syna Benedikta (3). Na novorozence a tehdy pětiletou Editku (8) pak zůstala Tereza sama a není nejspíš divu, že pak strávila notnou dobu na antidepresivech.

VIDEO: Vojtkova snoubenka Vraspírová: S Romanem se milujeme velmi často!

Video
Video se připravuje ...

Vojtkova snoubenka Vraspírová: S Romanem se milujeme velmi často! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
39 fotografií