Během slavnostního večera se dostalo pocty divadlu Semafor, které letos slaví 60 let od svého založení. Během několikaminutového bloku vystoupili umělci se slavnými songy tohoto spolku. Ale největším překvapením byl Josef Zíma, který svým mohutným hlasem všechny v sále odboural. I když po celou dobu seděl na lavičce, protože mu nohy neslouží, zpíval s neuvěřitelnou energií.

Budu zpívat, dokud to půjde. Nemám problém vystoupit kdekoliv, ale musí mě tam přivézt a posadit,“ řekl Blesku Pepíček Zíma. Během generální zkoušky se zpěvák na nohy postavil, ale pak sám usoudil, že by to večer nevydržel. „Ten ale mladým natrhl zadek, neskutečný hlas a výkon,“ shodli se diváci v sále. Potlesk vestoje si vysloužila také Jitka Molavcová (68) s Jiřím Suchým (87).

Blok Semaforu byl vůbec tím nejlepším, co Andělé předvedli. Moderátor večera Tomáš Měcháček (40) nedal bez přeřeku větu dohromady a některá vystoupení nominovaných byla spíš úsměvná, než hodná obdivu. Nízká sledovanost přímého přenosu mluví za vše, dosáhla na pouhých 285 tisíc diváků.

VIDEO: Josef Zíma (86): Snažím se pořád k něčemu být! I když se jen belhám!

Video
Video se připravuje ...

Josef Zíma (86): Snažím se pořád k něčemu být! I když se jen belhám! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
32 fotografií