Již před začátkem přenosu se to ve Foru Karlín hemžilo známými osobnostmi. Skoro se zdálo, jako by se jednalo o jakýsi sraz bývalých účastníků show Tvoje tvář má známý hlas. Objevil se totiž Jan Kopečný, který vystupuje s kapelou Botox. Do nominací se ale zatím neprobojoval. „Oproti ostříleným matadorům tady jsme kuřátka, jsme na scéně jenom rok,“ omlouval se tak trochu fešák z muzikálů.

Přišla i další osobnost ze stejné show - Markéta Konvičková (24). S manželem, bubeníkem Lukášem, dorazila také zpěvačka a modelka Jitka Boho, která si vytvořila na hlavě zajímavý účes připomínající růžky, který si vytvořila sama. Téměř tříletou dcerku Rosalii nechali doma.

Ve dvojici si po »červeném koberci« vykračoval i Adam Mišík, kterého rovněž proslavila Tvář. Krátce po rozchodu s modelkou Dianou Kratochvílovou předvedl novou partnerku. „Známe se krátce, necháváme tomu volný průběh, jsme teď spolu s Deniskou,“ lehce mlžil zpěvák a kráska po jeho boku zase přiznala, že se dali dohromady díky náhodě. Večer si nenechala ujít ani další hvězda Tváře Berenika Kohoutová (28), která právě připravuje hudební desku a ráda by, aby se lidem líbila. Nevyvedla však nového partnera, který prý veřejné akce nemá moc v lásce, ale kamarádku.

Kromě Tváře měl zastoupení i pořad The Voice, jelikož přišla i jeho moderátorka, zpěvačka a rapperka Sharlotta (22). Svůj vzhled proměnila zajímavou parukou. Nemohl chybět ani zpěvák nominovaný na Objev roku - hvězda loňské Eurovize Mikolas Josef (23). „3. dubna tu mám koncert, tak už to tu znám víc, než bych měl,“ smál se mladík. „Bylo by hezké dostat cenu v Česku,“ prozradil s tím, že jinak získává ceny po celé Evropě. Doprovodili ho rodiče.

Přišel také zpěvák Marek Ztracený (34), který nedávno slavil narozeniny ve velkém stylu, nebo zpěvačka Marta Jandová (44), která měla jednu cenu předávat. Vzala s sebou svého muže. Zastoupení měla i funkově-rockově-rapová skupina J.A.R či kapela Mydy Rabycad se zpěvačkou Žofií Dařbujánovou. Nechyběl ani náš letošní reprezentant v Eurovizi Albert Černý (30) z kapely Lake Malawi s partnerkou Bárou Podzimkovou (19).

Mnohé překvapil příchod Jiřího Vondráčka (68), otce zpěvačky Lucie Vondráčkové (38), která je momentálně v Kanadě, a tak se zúčastnit nemůže. Z akademiků dorazil hudební skladatel Ondřej Soukup (67) s manželkou Lucií Šoralovou (42), známou například z muzikálu Johanka z Arku. Jako pár pak dorazil také miliardář a matematik Karel Janeček (45) známý i díky svému mnohoženství, se svou kněžkou lásky Liliou Khousnoutdinovou(30). Nechyběla ani kapela Mirai, která loni získala cenu Objev roku a letos ji bude předávat.

Do společnosti vyrazily ale též zpěvačka Debbi (25) či herečka a zpěvačka Kateřina Sedláková (32), kolegyně několikrát nominované Báry Polákové (35). Ovšem snoubence Petera Pechu (29) s sebou nevzala. Po dlouhé době se na Anděly vypravil i zpěvák Viktor Dyk (50), který se podruhé narodil po vážném úrazu, po němž mu zůstala velká jizva na hlavě.

Do poslední chvíle nebylo jasné, zda se ukáže také zpěvačka Ewa Farna (25), která nosí pod srdcem prvního potomka. Údajně si totiž měla na tuto akci vybírat šaty. V sále ale pak byla vidět i s manželem Martinem Chobotem.

Fotogalerie
79 fotografií