Zpěvačka je přebornice v tajemství. První, co se jí podařilo ututlat, byla v roce 2017 svatba s kytaristou Martinem Chobotem (29). Těsně po obřadu si již společně hráli se jmény pro miminko a v případě holčičky vybrali Emma – jako spojení Ewa a Martin.

V srpnu minulého roku ale pro polský deník Fakt uvedla, že ještě není připravena stát se matkou. „Jde o podivný stereotyp, že se člověk vdá a potřebuje okamžitě otěhotnět. Je mi pětadvacet let a stále jsem velmi mladá dívka! Samozřejmě, že chci mít rodinu. Ale stále mám na dítě nějaký čas,“ říkala Farna možná takticky, ačkoli v té době už mohla nosit pod srdcem miminko.

Tuhle dedukci lze opřít jak od pohledu na velikost jejího bříška v nově zveřejněném videu, tak i od dat jejích dalších koncertů. Ty začínají už od půlky května, a tou dobou by měla mít už po porodu a šestinedělí. Teď přitom zbývá týdnů jen jedenáct...

Jedinou indicií o jejím těhotenství mohlo být prosincové rozhodnutí skončit v čele poroty polského pořadu Let’s Sing It All Together Now. Vše však zakryla pod rouškou zaneprázdněnosti. Ani na jejích sociálních sítích nebyla šance cokoliv vypozorovat, zásobovala je fotkami buď staršími, nebo šikovně zvolenými či oříznutými, na akcích pak nosila zásadně jen volné vršky.

S pravdou ven vyšla až v pondělí večer, kdy s manželem zveřejnila video k písni Ta o nás, kterou společně složili pro hosty své tajné svatby. Pásmo záběrů z jejich životů od dětství končí žádostí o ruku na útesu nad mořem, zmíněnou veselkou v kostele, kde ji jako malou křtili, a nakonec záběry z pláže, kde už je Ewa v notně pokročilém stádiu těhotenství!

Dlouho jsme váhali, jestli píseň zveřejnit. Pak ale přišel další impulz, který podpořil smysl toho, proč ji poslat do světa,“ okomentovala zpěvačka. Jedním z gratulantů k miminku byl ostatně i exmilenec Tomáš Klus (32), který byl také na její svatbě.

VIDEO: Ewa Farna: Rozprodávám své oblečení, na webu mám sekáč!

Video
Video se připravuje ...

Ewa Farna: Rozprodávám své oblečení, na webu mám sekáč! David Turek

Fotogalerie
129 fotografií