Oblíbená zpěvačka Ewa Farna je těhotná, svého prvního potomka čeká s manželem Martinem Chobotem. Radostnou novinku tajili opravdu dlouho, na zveřejněném videu už se totiž zpěvačka chlubí poměrně velkým bříškem, ale moc jí to sluší. Záběry z dovolené, na kterých se chlubí radostnou novinkou, přidala do videoklipu, který doposud viděli jen hosté na její svatbě a výsledek je opravdu dojemný.

Není se tak co divit, že se pod příspěvkem okamžitě začaly množit gratulace. Kromě nejrůznějších přání od fanoušků, které má Ewa nejen v Česku, ale i v Polsku, se objevily gratulace od slavných tváří. „Ewičko drahá! Vůbec se osobně neznáme, ale já to cítím tak silně… Musím napsat! Tolik jste teď dojali! Mám obrovskou radost a jen jsem vám to chtěla říct! Moc gratuluju,“ napsala mezi prvními například Jitka Čvančarová.

„Obrovská gratulace Ewi! Jste prostě úžasnej pár… vlastně teď už jste rodina,“ ozvala se i moderátorka Zorka Hejdová. Velmi stručné přání zvolila Nikol Štíbrová. „Gratuluju,“ napsala a připojila i srdíčko.

To video i píseň je moc hezké, ale ten konec je překrásnej. Moc držím pěsti a gratuluju!!! Dojímá mě pozorovat v životě štěstí, radost a lásku. Ať je máte napořád,“ napsala po půlnoci své kolegyni zpěvačka Monika Absolonová a připojila emotikony srdíček, zatnuté pěsti i rukou spojených k vroucné modlitbě. 

„Obrovská gratulace!!! Vítej v klubu! Dítě do každé rodiny,“ napsal Ewě folkpopový muzikant David K. 

Fotogalerie
59 fotografií

VIDEO: Gott přezpíval hit Čau, lásko s Farnou! Poslechněte si, jak zpívá o umělé kyčli!

Video
Video se připravuje ...

Gott přezpíval hit Čau, lásko s Farnou! Poslechněte si, jak zpívá o umělé kyčli! David Turek