Malířku nezlomila ani rakovina tlustého střeva, kterou jí lékaři diagnostikovali před pěti lety. Na život nezanevřela ani po odchodu manžela Petra (†59). „Život mě pořád baví, akorát všechny svoje koníčky nestíhám. Na vernisáž už si asi netroufnu, i když asi bych měla,“ prozradila Věra Blesku s tím, že si v penzi ale musela začít víc hlídat peněženku.

„Celý život jsem byla na volné noze, ale od té doby, co jsem v důchodu, jsem začala i učit na střední škole. Nejenže mě to baví, ale samozřejmě i peníze navíc k důchodu se mi hodí,“ svěřila se malířka.

S dcerami má perfektní vztah, společného času je prý ale málo. „Sleduji je samozřejmě ve filmech, občas dlouho nevím, co dělají, tak si je musím vygooglit. Žijeme všichni čím dál rychleji,“ popsala Geislerová. Hodně filmově vytížená je teď i nejmladší dcera Ester, která je hvězdou nového filmu LOVEní.

„Někdy si sdělujeme jen opravdu stručné věci. Kdo kam jede a co se má zařídit,“ povzdechla si s tím, že vnoučat má sice sedm, mít babičku za zády už ale nepotřebují. „Už jsou velké a nepotřebují mě. Maximálně je hlídám, když jedou s partičkou, aby nepodpálili chalupu,“ smála se.

Dcery se snaží podporovat, jak to jen jde. Nenechala si tak ujít ani křest knížky své nejmladší dcery Ester. I když vůči jejímu dílu vyslovila jistou skepsi. „Knížka se mi samozřejmě líbila, ale neuměla jsem si představit, kdo to kupuje. Ovšem některé žačky, kterým je šestnáct, ji mají. Úplně jsem z toho padla na hubu!“ řekla na rovinu. A už se pomalu chystá i na premiéru její nové komedie LOVEní, která bude 21. března.

VIDEO: LOVEní: Romantická komedie o honu na lásku má první trailer!

Video
Video se připravuje ...

LOVEní: Romantická komedie o honu na lásku má první trailer! Bontonfilm

Fotogalerie
134 fotografií