Co se týče slavnostních událostí, jakou tento ples je, trvá obvykle příprava delší dobu dámám, jelikož sladit róbu, boty i doplňky, načesat vlasy a nalíčit se zkrátka zabere čas. Proto některé krásky začaly již s předstihem.

Například modelky a moderátorky Primy Gabriela Lašková (29, dříve Kratochvílová) a Monika Leová (27) si vybíraly a zkoušely róby již několik dní dopředu. „Tak už zítra - Česko-Slovenský ples 2019. Děkuji, že už třetí rok můžeme být součástí,“ těšila se již dopředu na instagramu kráska s asijskými kořeny.

Na vzhledu si nechala záležet ostatně i zpěvačka Monika Bagárová (24), která sobotu trávila u kadeřníka. „Otevřeně vám přiznávám, že jsem nikdy neměla to štěstí mít krásné, husté a dlouhé vlasy. A proto jsem šťastná, že můj kamarád a skvělý kadeřník vytvořil svoji vlastní kolekci, ve které mi nechal na zakázku vytvořit nejdelší panenské vlasy v Čechách. A teď hurá na ples,“ hlásila na sociální síti účastnice minulé řady StarDance. 

Ovšem ani pánové asi nechtěli zůstat stranou, a tak se už v průběhu dne přiznali, jak se na večer těší. „Dnes večer se budu účastnit Česko - Slovenského plesu v Obecním domě. Jako moderátor i jako host. Minulý týden jsem na to trénoval v Manchesteru, tak snad se to povede i dneska!“ hlásil na instagramu herec Martin Dejdar (53), který se i s manželkou předchozích ročníků rád účastnil.

„Dress code dnes na Česko-Slovenském plese nepustí. Tepláky nechávám doma,“ vtipkoval zase na sociální síti Stano Slovák, který na akci vystoupí s Máriou Čírovou (30). Kdo další ještě do Obecního domu dorazí? Sledujte na Blesk.cz živé vysílání příchodů.

PŘÍMÝ PŘENOS Z ČERVENÉHO KOBERCE SLEDUJTE ŽIVĚ NA BLESK.CZ OD 18:00!

VIDEO: Bagárová o šatech na ples a novém sexy klipu

 

Fotogalerie
38 fotografií