Mladý herec se prý na seriál každé pondělí kouká v televizi. "Je to docela odvážný seriál. Od začátku jsem si říkal, že se lidé rozdělí na dvě skupiny, ty co to pochopí a ty, co ne," komentuje jeho kontroverzní námět.

Do paměti se mu zapsalo zejména natáčení v Chánově mezi skutečnými Romy. Jeho postava Tondy se totiž přidá ke skinheadům. "Bylo pár scén, ze kterých jsem měl strach. Při natáčení raději místním dopředu říkali, že se bude natáčet, že budu říkat nějaké rasistické věci, ale že je to legrace, že mě nemají mlátit," smál se Filip ve studiu Blesku.

K herectví se prý dostal přes hudbu, které se věnuje dodnes. "Můj plán od šesté třídy byl přihlásit se na Ježkovu konzervatoř kvůli elektrický kytaře, vždycky jsem chtěl mít kapelu, to mě bralo nejvíc. Na gympl se mi nechtělo. Na hereckou konzervatoř se hlásil kamarád, tak jsem si podal i tam, a nakonec jsem se na ni dostal, a on ne," prozradil Filip s tím, že herectví ho začalo bavit až ve chvíli, kdy se s kamarádem na zkoušky připravovali.

 

Že by měl Most! po skončení stávajících osmi dílů pokračování moc nevěří. "Dost by mě překvapilo, kdyby byla druhá série," přiznává nezadaný mladík, který svůj čas dělí prý mezi kytaru a tanec.

Fotogalerie
13 fotografií