Dokud měl plánovanou stavbu Táni Pauhofové pod kontrolou bývalý starosta bratislavského Starého Města, měla herečka smůlu. Na stavení kontroloři zjistili pochybení a divadelní múzu klepli přes prsty. Její developerské choutky označili za černou stavbu a zakázali jí ve stavbě pokračovat.

Není divu, původně měla herečka vilu po dědovi jen zrekonstruovat, ale nakonec se rozhodla ji celou zbourat. O demolici formou změny stavby před dokončením sice požádala, ale na souhlas úřadů už nečekala. Budováním vysněného domku se tak dopustila černé stavby.

Už to vypadalo, že má se stavbou nového domu utrum, pak ale v prosinci do křesla starosty usedla Zuzana Aufrichtová a případ Pauhofové převzala. Na nic nečekala a herečce dala zelenou. „Starostka podepsala rozhodnutí o dodatečném povolení změny stavby před dokončením,“ řekl Novému Času Matěj Števove z místního úřadu.

Ještě tak úplně venku ale z problémů není. „Se stavebníkem bude vedeno přestupkové řízení,“ ohlásili se z úřadu. „Co se pokuty týče, správní jednání o přestupku proběhne v lednu. Úřad jí může uložit pokutu, která se může vyšplhat až na 33 tisíc eur (847 935 Kč – pozn. red.),“ podotkl tajemník Realitní unie SR. A to sexy zrzce, známé z filmů Román pro muže, Lída Baarová či Všechno nebo nic, pěkně provětrá peněženku.

VIDEO: Filmová Lída Baarová Táňa Pauhofová: Necítím se být hvězdou, jsem jen herečka!

Video
Video se připravuje ...

Filmová Lída Baarová Táňa Pauhofová: Necítím se být hvězdou, jsem jen herečka! Blesk TV

Fotogalerie
34 fotografií