„Rodinu určitě jednou chci. Líbilo by se mi mít tři děti. Na druhou stranu budu ráda i za jedno, hlavně když se mé děti budou cítit milované a podporované," prozradila v rozhovoru pro iDNES.cz krásná zrzka, která je zatím ale svobodná, a tak si bude muset ještě nějaký čas počkat.

Co se týče výchovy svých budoucích potomků, má už ale teď jasno. Nechce totiž opakovat chyby vlastních rodičů. V minulosti se Táňa svěřila s tím, že ji jako dítě rodina dost cepovala a pochvaly se nikdy nedočkala. „Bylo mi neustále připomínáno, že nedělám nic výjimečného. Člověk se pak může zapomenout mít rád a může žít v permanentní frustraci a zklamání ze sebe samého,“ promluvila už dříve o svých komplexech pro Reflex.

S odstupem času už se ale na vše dívá trochu jinak. „Mé dětství nebylo růžové, ale jsem vděčná za to, co jsem v něm prožila. A myslím si, že skrze svou dlouhodobou práci a pozorování trochu začínám chápat i své rodiče," přiznala Slovenka známá z pohádky Čert ví proč či z filmu Lída Baarová.

„Já bych na to ale šla jinak, protože to tak prostě cítím," dodala pro iDNES.cz Pauhofová, která se v novém filmu Po čem muži touží objeví v roli šéfredaktorky časopisu.

VIDEO: Filmová Lída Baarová Táňa Pauhofová: Necítím se být hvězdou, jsem jen herečka!

Video
Video se připravuje ...

Filmová Lída Baarová Táňa Pauhofová: Necítím se být hvězdou, jsem jen herečka! Blesk TV

Fotogalerie
31 fotografií