Miss České republiky z roku 2002 se rozhodla, že uteče mrazům a první lednové dny stráví v teple. Vybrala si Thajsko, které má v hledáčku i spousta dalších českých celebrit. A to, že byly před třemi týdny Vánoce, při kterých se většina lidí přestane hlídat, není na modelce vůbec znát. Pyšní se totiž dokonalou postavou, kterou předvádí v dvoudílných i jednodílných plavkách. A nutno podotknout, že vypadá výborně.

Jak sama říká, mimo cvičení toho pro sebe zase tolik dělat nemusí. Má na to prý predispozice, a pokud jde o jídlo, nemusí se téměř hlídat. „Já nehubnu. Mám pořád šedesát kilo, to mi tak zůstává. Jen mi narostla svalová hmota. Ale diety jsem nikdy nedržela. Cvičím, jím zdravě a také mám skvělé geny po rodičích, kteří jsou oba štíhlí,“ pochlubila se krásná blondýnka Blesk.cz koncem minulého roku.

A že si dovolenou náramně užívá, dokazuje i na svých sociálních sítích, kde fanoušky dráždí fotkami v plavkách. A speciálně ta v jednodílných plavkách nedává fanouškům spát. Chtěl jsem Vám, Katko, napsat, jak máte báječné plavky, ale ta Vaše skvělá figura všechno smetla. Jste fakt dokonalá,“ chválí modelku jeden z obdivovatelů na Instagramu. 

 Tyto plavky si na sebe modelka oblékla také na koupání se slony, což je v Thajsku celkem častá atrakce pro turisty. Kuriózní situace nastala ve chvíli, kdy se slon vynořil z vody a začal Katce rejdit svým chobotem ve výstřihu! Jen tak někomu by to asi neprošlo, v případě slona to ale modelka přešla s úsměvem. 

VIDEO: Modelka Kateřina Průšová: Ve spodním prádle už se neukážu!

Video
Video se připravuje ...

Modelka Kateřina Průšová: Ve spodním prádle už se neukážu! Tereza Kühnelová, Jan Jedlička

Fotogalerie
64 fotografií