Sympatická herečka Eva Holubová se na sociálních sítích našla. Prakticky denně zásobuje Instagram svými „storýčky“ a přidává fotky, ke kterým se vždy vypisuje se sáhodlouhými popisky, v nichž vzpomíná, hodnotí, kritizuje, anebo zase vzpomíná. S těmito slohovkami si dává tu práci hlavně během cestování, vždyť s divadlem jezdí po celé republice, a tak má během jízd v autě spousty volného času. Sociální sítě bere jako obohacení svého života – a života všech lidí kolem ní. Její příspěvky totiž vždycky stojí za to!

Po úterním uvedení filmu Pupendo v televizi se Eva dokonce tak dojala, že na svém Instagramu zavzpomínala na jeho natáčení. „Za dva roky po Pelíškách přišlo Pupendo, opět Péťa Šabach, opět spousta úžasných setkání, osobních i pracovních, s velkými osobnostmi naší kultury. Za všechny Jiří Pecha, zvaný Peca, jako kunsthistorik Fábera, Zuzana Michnová, kdysi zpěvačka mé oblíbené folkrockové skupiny Marsyas, a paní Soňa Červená jako zástupkyně západní kapitalistické kultury. Úžasný, úžasný, úžasný,“ vypočítává.

Je pravda, že si Holubovou v roli rázné ženy s přezdívkou Alíš zamilovala široká veřejnost, stejně jako jejího bohémského filmového manžela Bedřicha Máru v podání Bolka Polívky (69). Ona si to moc dobře uvědomuje a režisérovi Janu Hřebejkovi a scenáristovi Petrovi Jarchovskému (52) za to vyznává málem až lásku.

Zmiňuje také, že nikdy nezapomene ani na osobní setkání s autorem předlohy Petrem Šabachem (66) a hlavně jeho ženou Andulkou, která byla předobrazem jejího Alíše, ani návštěvu Václava Havla (†75) na natáčecím place.

„A musím vzdát hold Jardovi Duškovi a Vilmě Cibulkové, byli tak přesvědčiví jako Břečkovi, že – neznat je – řekla bych si, že hrajou sami sebe!“ pokračuje populární umělkyně ve chvalozpěvech.

„Je to velký bohatství mít se za čím ohlédnout a jsem za to vděčná. Nicméně jsem člověk přítomnosti. S láskou opatruju ‚tady a teď‘ a s vírou se dívám do budoucnosti. Děkuju všem za vaše uznání, děkuju!“ ukončila Holubová. Naznačuje tak snad, že se ještě dlouho nechystá do hereckého důchodu a že se je rozhodně ještě na co těšit? Nezbývá než doufat!

VIDEO: Eva Holubová se přiznala, proč miluje sociální sítě a kdo vymýšlí její vtipné příspěvky! 

Video
Video se připravuje ...

Eva Holubová se přiznala, proč miluje sociální sítě a kdo vymýšlí její vtipné příspěvky! Redakce Blesk

Fotogalerie
32 fotografií