V zahraničí je to docela běžný jev – fanoušek napíše své oblíbené hvězdě, že jeho rodič, sourozenec nebo partner slaví narozeniny, a poprosí ji o takzvanou „zdravici“, tedy osobní přání. Fotkou, videem, vzkazem na facebookové zdi…, na tom nezáleží, hlavně, že je to autentické. V poslední době se to začalo hojně stávat i sympatické herečce Evě Holubové, která patří mezi nejpopulárnější české umělkyně už celá léta, a je lidmi zbožňovaná i za své přímé a nenucené chování a vystupování. Na rozdíl od mnoha světových celebrit, ona tuto úlitbu se zdravicemi svým obdivovatelům rázně odmítá.

„Já to nedělám, neumím a umět nechci. Nemůžu upřímně od srdce psát nikomu, koho osobně neznám,“ napsala tvrdě a bez obalu na Instagram. „A vůbec si dám asi voraz od sociálních sítí. Já mám moc ráda dobrý mezilidský vztahy, mám i tady lidi, se kterými si ráda dopisuji, ráda čtu jejich příspěvky, ráda se přesunuju z virtuálního světa do toho opravdickýho, ale přát na objednávku někomu, koho jsem v životě ani neviděla, mi přijde proti mému morálnímu přesvědčení.“

Nemusí se ovšem bát, že by kvůli tomuto rozhodnutí přišla o příznivce. Naopak, vzdor tomuto razantnímu prohlášení přijímá jen samé pozitivní ohlasy (anebo spíš právě proto?). Holubová zkrátka za všech okolností zůstává svá. Byla by totiž škoda, kdyby zmizela z internetového světa, její svérázné zápisky z dovolené a z nejrůznějších společenských setkání baví i poučují zároveň.

Video
Video se připravuje ...

Eva Holubová jako Sígr ve výslužbě TV NOVA

Fotogalerie
27 fotografií