Rytmus má za sebou extrémně důležitý rok v jeho životě. Bouřlivý rozchod s Darou Rolins (46) na začátku roku plnil přední stránky všech médií u nás i na Slovensku. I přesto, že oba tvrdili, že se rozešli jako přátelé, jejich vzájemné vzkazy prostřednictvím sociálních sítí nás přesvědčovaly o opaku. Následně se zamiloval do moderátorky a modelky Jasminy Alagič, se kterou se zasnoubil, a dokonce teď očekávají svého prvního potomka!

„2018 byl nejsilnější rok, jaký jsem zažil. Byl to rok plný výzev a zásadních změn. Poznal jsem ženu svého života, s kterou čekáme miminko. Nejkrásnější zpráva, kterou jsem si kdy vyslechl a zároveň velká změna, zodpovědnost. Děkuji za tyto dary," rozepsal se na svém Instagramu.

A právě těhotenství zapříčinilo i rozhořčení jeho bývalky, Dary Rolins. Ta s Rytmusem tvořila pár přes sedm let, ale na společného potomka nikdy nedošlo. Po oznámení těhotenství Rytmuse a Jasminy na ni začali útočit fanoušci s tím, že nemůže mít děti, když za celou dobu vztahu s Rytmusem žádné nepočali. To si ale zpěvačka nenechala líbit a velmi rychle je odpálila: To vás fakt nenapadlo, že jeden z důvodů našeho rozchodu byl právě fakt, že s ním dítě nechci?" Ukončila tak veškeré spekulace. 

Všechno je tak, jak má být, a věci už nebudou, jako byly. Život a sny si tvoříme sami a nezáleží na čase. Každému přeji hodně sil na uskutečnění toho, o čem sní, a nezapomeň, že to, co jsi nestihl vytvořit dnes, můžeš udělat kdykoliv, v jakémkoliv čase, roce," uzavřel Rytmus, který zítra slaví dvaačtyřicáté narozeniny, své shrnutí uplynulého roku. Z jeho příspěvku se dá vyčíst i lehké rýpnutí právě do jeho bývalé přítelkyně, která s ním dítě nechtěla.

VIDEO: Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagič! Požádal tchána o její ruku?

Video
Video se připravuje ...

Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagič! Požádal tchána o její ruku? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
68 fotografií