„Jsou dny, který jsou už od rána děsný. Špatně se vyspíme, miminko vstane brzo a už jenom vrčíme a jsme nepříjemný,“ popsala na Instagramu své zážitky představitelka Saši z Comebacku a přiznala, že právě takový smolný den má za sebou.

Zrovna se chystala na setkání s přáteli, když přišel nečekaný splín. „Už jsem jen brečela, jak mám usměvavou holčičku a pohodovýho muže a přesto nejsem schopná se dostat z blbý nálady a děsnýho pocitu sama ze sebe. Někdy na to prostě nejsou síly,“ vysvětlovala Marie, že zatímco její partner Marek Zelinka (31) se dobře bavil, ona se nakonec společnosti spíše stranila.

„Když mi Alfí ve vedlejším pokoji usnula u kojení, vzpomněla jsem si na článek a dala jsem si šlofíčka s ní,“ prozradila herečka a spisovatelka, která holčičku porodila v polovině srpna. Objasnila pak, že je lepší se v takových momentech „zastavit a udělat to, co vážně potřebujete. Třeba se vyspat taky, anebo prostě změnit plán.“

„Takže já jsem sice přišla o část skvělý konverzace, ale tu výhybku jsem přehodila a odpoledne a večer už byly krásný,“ dodala na sociální síti spokojeně Doležalová s tím, že na ni kamarádi navíc nezapomněli ani při focení společného snímku – po boku Marka i hereckých kolegů Jana Ciny (30) a Petra Vančury (34) se na fotce s malou Alfrédkou objevily tedy alespoň v rámci titulní strany časopisu Maminka. I když ve skutečnosti obě dámy pochrupovaly ve vedlejší místnosti.

VIDEO: Hvězda sedmé řady StarDance Marie Doležalová: Proč sekla se svým úspěšným blogem?

Video
Video se připravuje ...

Vítězka StarDance Marie Doležalová: Proč sekla se svým úspěšným blogem? Markéta Reinischova, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
52 fotografií