Hvězda filmů Vrchní, prchni či Kulový blesk dovršila v pátek 14. prosince 79 let a nezapomněla svůj slavný den oslavit se svými nejbližšími. Ovšem nečekala ho žádná velká sláva s řadou gratulantů. Naopak se zdálo, že Abrhám narozeniny zrovna dvakrát neprožívá. Na oslavu totiž dorazil neoholený a rozcuchaný.

Nikomu to ale zřejmě nevadilo, jelikož slavil v obyčejné pražské hospodě, a společnost mu dělali především jeho manželka Libuše Šafránková (65) a jejich syn Josef Abrhám ml. (41), který s sebou vzal své početné potomstvo. Kromě synů Pepíka a Toníka z prvního manželství s Denisou Grimmovou vezl totiž i roční dceru Lauru a nedávno narozená dvojčata, které má s druhou manželkou Ludmilou. Není divu, že měl s tolika dětmi co dělat a na parkovišti dost zápasil i s kočárky a sedačkami. Co by ale pro své rodiče, kteří jistě chtěli vnoučátka vidět a pomazlit, neudělal.

Oslavence k restauraci dovezla jeho žena Libuška, ovšem i když za volantem seděla ona, jemu to nezabránilo v tom, aby se zachoval jako pravý gentleman, otevřel jí dveře a galantně jí pomáhal ven z vozu, což představitelce Popelky vykouzlilo na tváři úsměv. Dobrou náladu si udržela i přesto, že na oslavě nepila žádný alkohol, jelikož coby řidička musela manžela dopravit i domů.

Sám Abrhám se naopak nedržel zrovna zpátky a na závěr oslavy si dopřál panáčka. Když ho osamoceně popíjel u výčepu, působil trochu zaraženě až smutně, možná při myšlence na svůj úctyhodný věk. Ovšem chmury ho vzápětí přešly, když vzal do náručí jedno ze svých vnoučátek a pomáhal ho synovi odnést do auta.

Snad si tak narozeniny užil podle svého gusta a větší slávu pro něj možná rodina uchystá příští rok, kdy ho čeká kulatá osmdesátka! Ovšem je možné, že i tehdy oslava proběhne komorně, jelikož slavný herecký pár se už před časem stáhl do ústraní a ve společnosti se moc neukazuje.

VIDEO: Josef Abrhám prozradil: S Libuškou to byla láska na první pohled!

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Josef Abrhám (73): S Libuškou to byla láska na první pohled. Alice Rossi, Lenka Chvostová

 

Fotogalerie
57 fotografií