Určitě to bude stát za to, česká favoritka je totiž velice krásná dívka. A přestože přiznala, že je velice unavená, protože kvůli náročnému programu spí prý maximálně pět hodin denně, hodlá se o korunku Miss Universe poprat.

„Prvních pár dní jsme měli třeba během dne 3-4 hodiny volna, tak jsem si říkala, že to nebude tak náročné. Ale každým dnem to bylo náročnější. Co se týče spánku, tak s tím jsem trochu ze začátku válčila, protože nejsem zrovna ranní ptáče. Ale když víte, že musíte každé ráno vstát i v pět hodin ráno a připravit se, namalovat, udělat vlasy, nalepit řasy a pak musíte celý den fungovat, tak vám nic jiného nezbývá. Teď už nám zbývá den do finále, takže s tím spánkem je to ještě náročnější, ale snažíme se odpočívat, když to jde,“ vysvětlila Lea.

Přestože nedostatkem spánku poměrně dost trpí, snaží si jinak pobyt v Thajsku maximálně užít. Přece jenom dostala příležitost, která se nebude už nikdy opakovat, a nic podobného už rozhodně nezažije. Zatím byla nejvíce nadšená z přehlídky, na které s ostatními dívkami předváděly šaty místních návrhářů, ocenila i prohlídku Bangkoku a královského paláce, účastnila se projížďky na soukromé jachtě, a dokonce měla tu možnost setkat se s thajským premiérem.

„Můj největší zážitek je ten, že můžu být tady a reprezentovat Českou republiku na světové soutěži. Na tyhle krásné tři týdny budu vzpomínat do konce života. Nemůžu ani slovy vyjádřit, jak se tady o nás krásné starají, snaží se pro nás udělat první poslední,“ prohlásila sošná brunetka.

Za sebou má zatím takzvanou preliminary show, tedy malé finále, na němž už předvedla národní kostým od Nikol Švantnerové i finálové šaty od Sandry Markové. Proběhla zde také přehlídka v plavkách – ta totiž bude na finále jako takovém chybět. Kvůli kampani Me Too byla zrušena. Galavečer, na kterém dojde k vyhlášení Miss Universe, bude dnes / zítra v noci v přímém přenosu vysílat americká televize Fox TV. Budete se dívat a držet palce české krásce?

Video
Video se připravuje ...

Česká Miss Šteflíčková v národním kostýmu od Švantnerové bude reprezentovat na Miss Universe Aleš Brunclík

Fotogalerie
18 fotografií