Nepozorným fanouškům mohla fotka Kairy nahnat strach, že se s herečkou snad něco stalo. Přece jen střetnutí s pumou člověk běžně nezažívá. Kromě toho měla blondýnka na jedné z tváří hluboké krvavé rány, které skutečně vypadaly jako od drápů kočkovité šelmy. 

Popisek u snímku naštěstí vše vysvětloval: „Tak jsem se dnes v ateliéru Krejzovi trooošku pomazlila... S PUMOU!“ svěřila se Hrachovcová se zážitkem z natáčení a připojila srdíčko na znamení, že s trénovaným zvířetem se hned skamarádila.

„Šrámy na tváři mám z maskérny, jsou součástí scénáře,“ uklidnila pak všechny, že stačí, aby si z obličeje smyla barvu a bude opět stejně krásná jako dřív. O poznání hůř dopadla v ději Krejzových její postava Marta Flanderková. Navíc to není poprvé, co se na ní scénáristé podobně vyřádili.

Jindy ji totiž zase napadly divoké vosy, a tak v maskérně herečce vytvářeli pro změnu oteklé tváře, rudý obličej a samé modřiny. Je tak jasné, že s touto rolí si Kateřina užije srandy jako snad s žádnou jinou. Alespoň už se nemusí trápit smutkem z rozchodu s manželem Janem Herčíkem (61).

VIDEO: Kaira Hrachovcová po rozchodu s manželem: Zažívám obrovské štěstí!

Video
Video se připravuje ...

Kaira Hrachovcová po rozchodu s manželem: Zažívám obrovské štěstí! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
52 fotografií