Celá aféra se rozhořela, když se rapper v jednom ze svých nedávných textů obul do zpěváka Paľa Drapáka (54), když tvrdil, že nefrázuje tak jako „je*lý Paľo“. Nejenže se proti tomu hned na sociálních sítích ohradila umělcova manželka Janette, ale přidaly se i další slovenské osobnosti.

Pořádně se přitom rozohnila i zpěvačka Dominika Stará (25) známá ze SuperStar. Patrika Vrbovského alias Rytmuse pak popsala tak, že si to rozhodně za rámeček nedá. „Dělá hanbu skutečným umělcům, přičemž ho poslouchají děti, co se jen hledají a při jeho ‚skvostech‘ se akorát tak ztratí. On nemůže Paliho urazit, to se podaří jen inteligentovi a tento ‚pán‘ by neprošel IQ testem. Divím se, že jeho ego ještě nevyhlásili za nejvyšší vrchol Slovenska,“ rozčilovala se na Facebooku blondýnka.

VIDEO: Rytmus před fightem s Marpem: Mohl bych si užívat peníze, ale dostávám od sparingů na gebulu.

Video
Video se připravuje ...

Rytmus před fightem s Marpem: Mohl bych si užívat peníze, ale dostávám od sparingů na gebulu. iSport TV

Ta je ale shodou okolností pokrevně spřízněná s Rytmusovou milou, moderátorkou Jasminou Alagič. Dámy jsou totiž sestřenice z druhého kolene! I když si pravděpodobně nijak zvlášť blízké nebyly, teď se jejich vztah rozpadne úplně. Jelikož zatímco Jasmina si bude rappera brát a zbožňuje ho, Dominika ho vidí v naprosto odlišném světle.

„Je ověšený řetězy od kola, slovenská gramatika je pro něj španělská vesnice, je maximálně nechutný a já osobně bych si o něj ani koloběžku neopřela,“ navezla se do něj Stará, která v současnosti působí v Americe. Na svatbu sestřenky se asi odtamtud nepohrne a po tomto výlevu už pravděpodobně nedostane ani pozvánku. Otázkou je, zda si Vrbovský nechá urážky od ní líbit, nebo jí oplatí stejnou mincí.

Jeho výbušnost by spíš nahrávala druhé možnosti. Vždyť nedávno nadával slovenským moderátorům za použití jeho fotky zásnubního prstenu, který Alagič věnoval. Kromě toho už se kolikrát pustil i do expartnerky Dary Rolins (45). Bude se krotit alespoň v případě příbuzných své nastávající ženy?

VIDEO: Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagič! Jak probíhalo setkání?

Video
Video se připravuje ...

Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagič! Požádal tchána o její ruku? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
75 fotografií