Andrea opět vyrazila do zahraničí, tentokráte kvůli focení reklamy pro jednu kosmetickou značku. Na sociálních sítích se denně chlubí nejen úžasnou krajinou, sluncem zalitými plážemi s palmami a bělostným pískem, ale zcela pochopitelně i svou božskou postavou. Tu má totiž i s málem čtyřmi křížky na krku a po dvou porodech naprosto perfektní. Pravda, její obličej už sice věk prozrazuje, ale tělo má jako dvacítka.

Aby si však tuhle vizáž slovenská krasavice udržela, tvrdě na něm maká a cvičení a józe se věnuje i na dovolené. Na jednu ze sociálních sítí sdílela video, na kterém se ve vysoko vykrojených plavečkách protahuje jako kočka, pružná a sexy, a doplnila ho vznešeným popiskem v angličtině „no pain, no gain“ – což by se dalo volně přeložit hezky po česku jako „bez práce nejsou koláče“.

Krásné Verešové musí snad úplně každý její dokonalý život závidět. Tahle Miss Slovensko 1999 se honosí vysokoškolským titulem, pracuje kromě modelingu i jako právnička, založila nadační fond, výhodně se vdala za bohatého podnikatele a má s ním dvě děti – a ještě k tomu všemu vypadá jako antická bohyně… Sudičky jí zkrátka nadělily všeho dobrého vrchovatou mírou!

Fotogalerie
25 fotografií