„Líné pondělní ráno,“ připsala ke snímku Nikol a ještě si dělala legraci, že se takto krásná už probudila. Samozřejmě se ale jedná o profesionální snímek, o čemž svědčí nejen modelčina sexy póza, ale i rudá růže, kterou svírá v ruce a hladí se s ní po obličeji.

Nikomu to ale nevadilo, spíše naopak. Příspěvek na Instagramu získal za jediný den přes 7 700 likeů a také komentáře překypovaly chválou. „Krásná, nádherná, wow! Jedna z nejlepších fotek,“ předháněli se příznivci Švantnerové v lichotkách.

To je poněkud jiná káva než v případě dcery Moniky Štikové (46) Charlotte, která shodou okolností v podobnou dobu sdílela na sociální síti příspěvek s podobnou tématikou. Prim na fotce hrála opět deka přes půl těla s vykukující nožkou a spodními kalhotkami.

Jenže v jejím případě se jednalo o selfie a ještě podle všeho dost upravené, jelikož řadě lidí se nepozdávalo, že by spíše boubelatá blondýnka, která se nedávno dala na hubnutí, měla tak ploché bříško. „Jste tak zakomplexovaní a zlí!“ vztekala se Štiková a negativní komentáře mazala. Zůstalo tak jen pár pochvalných a celkově 424 likeů.

Ovšem nutno podotknout, že není profesionální modelka, ale pouze nepříliš úspěšná zpěvačka a hvězdička reality show Štiky. Zato brunetka Nikol je v modelingu více zběhlá a kromě toho úspěch na Instagramu pro ni také není nic nového. Vždyť se může pyšnit tím, že ji zde sleduje 185 tisíc lidí, téměř dvacetkrát víc než Charlotte.

VIDEO: Misska Nikol Švantnerová: Štíhlé a pevné tělo nemám zadarmo!

Video
Video se připravuje ...

Misska Nikol Švantnerová: Štíhlé a pevné tělo nemám zadarmo! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
88 fotografií