Blondýnka, která díky různým kosmetickým i plastickým úpravám připomíná živou verzi celosvětově známé panenky, má pádný důvod k oslavě. Právě ve středu 21. listopadu totiž dovršila 19 let. Nejenže už rok se může pyšnit tím, že je plnoletá a rozhoduje si o sobě sama, ale také už celé čtyři roky žije svůj velký sen. V »bárbínu« se totiž začala měnit právě v 15 letech, kdy její vrstevníci spíš řešili, kdy už dostanou občanku.

Svůj velký den slavila Jiráčková, vystupující také pod přezdívkou Lolo Ta Bella, už tak trochu dopředu. Na své sociální síti totiž již před pád dny sdílela narozeninový snímek. „Šťastné 90. narozeniny, Mickey Mousi! Já je mám za tři dny,“ popřála známému kreslenému myšákovi od Walta Disneye a připojila poměrně žhavou fotku.

Na ní je zachycena, jak klečí na zemi u televize, kde má zapnutou Disney pohádku. Kolem sebe má pak rozházené červené balonky s bílými puntíky a tématické plyšové hračky, jako by byla malá holčička. Jenže to by nesměla být skoro nahá a vystrkovat do objektivu svůj zadeček v černých tangách. Kvůli tomu by naopak snímek měl být spíš dětem nepřístupný.

Gabriela zkrátka žije pohádkový život jako správná Barbie. Prodloužené háro mění z blond na růžovou i hnědou, pyšní se umělým poprsím velikosti osm, přifouknutými rty i štíhlou postavou. Díky svému netradičnímu zjevu se proslavila, a tak nejen obráží večírky, ale dokonce navštívila i filmový festival v Karlových Varech, kde se po vzoru Popelky projížděla na kolonádě v romantickém kočáře taženým koňmi.

Na strasti z dětství, kdy si prožila ošklivou šikanu, už tak podle všeho raději nemyslí. „Šlo o velmi drsnou formu psychické i fyzické šikany, která se den ode dne stupňovala a nebylo z ní cesty ven,“ zavzpomínala nedávno pro web Extra.cz s tím, že chtěla spáchat sebevraždu. „Byla jsem na tom psychicky tak špatně, že jsem si už asi v devíti letech chtěla svůj boj ukončit a sáhnout si na život,“ dodala dívka, které nakonec pomohla domácí výuka.

@blesk.cz

Vánoční Blesk TV magazín v prodeji už v pátek!
Autor: Blesk

VIDEO:  Česká Barbie svými osmičkami okupovala v létě i Vary: Je to řehole, ale baví mě to!

Video
Video se připravuje ...

Česká Barbie svými osmičkami okupuje Vary: Je to řehole, ale baví mě to! Aleš Brunclík, Markéta Reinischová

 

Fotogalerie
91 fotografií